.

.

Iarbă-Hrănite Praf de Gelatina, 1.5 lb. Personalizat Anti-Imbatranire de Proteine pentru un Par Sanatos, Piele, Articulatii si Unghiile. Paleo și Keto Prietenos de Gătit și de Copt. De tip 1 și 3 de Colagen. OMG și fără Gluten. Unflavored.

Iarbă-Hrănite Praf de Gelatina, 1.5 lb. Personalizat Anti-Imbatranire de Proteine pentru un Par Sanatos, Piele, Articulatii si

RON 56.00

Suma
În stoc

BUCURAȚI-vă de CEA MAI bună CALITATE ȘI VALOARE, comparativ cu alte marci.Nostru iarbă-hrănite gelatina este liber de hormoni, OMG și antibiotice.GRATUITE SCOOP inclus!.SUPERIOR FORMULA PERSONALIZAT.Folosind marginea de cercetare și tehnici de producție, am creat un drept de proprietate gelatina amestec dotat cu pure de tip 1 și 3 de colagen și aminoacizi esențiali.Cu un ideal bloom (îngroșarea factor) de a utiliza în dvs. preferate preparate la cuptor.ÎMBUNĂTĂȚIȚI-VĂ DE GĂTIT SĂNĂTOS.Nostru de gelatină unflavored este perfect natural de îngroșare pentru sosuri si tocane.Crea tratează ca bezele, Jeleu, jeleuri si crema.Se amesteca bine intr-băuturi calde.TURBO TAXA DE NUTRIȚIE ȘI SĂNĂTATE PLAN.Nostru bovine praf de gelatină a fost special conceput pentru a sprijini Antiglonț, Paleo, Primar, LACUNE, 30 și Ketogenic (Keto), planuri.Cușer.STIMULA METABOLISMUL ȘI ENERGIE.Colagen proteine este esentiala pentru un metabolism sănătos.Amino-acizi, cum ar fi glicina, poate stimula metabolismul și de a crește nivelul de energie.De asemenea, ajută la dezvoltarea țesutului muscular, care arde mai multe calorii decat grasimea.

Caracteristicile declarate

Produse conexe