.

.

Foarfece de Coafură foarfece Frizer Hairderssing Foarfece de Tăiere Foarfece Subțierea dintata maner Foarfece de Păr (Culoare : 5.5 inch tăiere numai)

Foarfece de Coafură foarfece Frizer Hairderssing Foarfece de Tăiere Foarfece Subțierea dintata maner Foarfece de Păr (Culoare

RON 175.20

Suma
În stoc

★【】 Caracteristici de Păr foarfece de tăiere sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, clare, rezistente la căldură, rezistent la coroziune, rugină-dovada, non-decolorare, și au o suprafață netedă. ★【Avantaje】Foarfece au o gamă largă de funcții.Ele pot reduce ambele păr uman și parul de animale. ★【Confortabil și convenabil design Ergonomic, rafinat și ușor, reducerea de presiune pe încheieturi, coate și mâinile. ★【Ergonomie】Nostru intretinere foarfeca sunt foarte potrivite pentru saloane de coafura, și, de asemenea, potrivite pentru gospodării și animale de companie. ★【Mai multe opțiuni】puteți cumpăra mai multe stiluri frumoase și modele în magazin pentru a vă oferi mai multe opțiuni. 440 C 6" 5.5" coafură foarfece Frizer Hairderssing Foarfece de Tăiere Foarfece Subțierea dintata maner de Păr Scissors440 C 6 inch 5.5 inch coafură foarfece dintata handle Size 6 țoli (Inch) Level Total lungime 17,5 cm (CM) Material 440 CWe putea personaliza pentru propria ta logo-ul de brand, trebuie să ne trimiteți logo-ul de fișiere(conțin logo-ul dvs. imagine și cuvinte), sau ar putea face pentru tine, fără nici logo-ul de pe foarfece, sau va trimite la tine foarfeca ca imaginile de mai jos logo-ul de brand!!.

Caracteristicile declarate

Produse conexe