.

.

G. S 8 Ascuțit Foarfece Croitorie Din Oțel Inoxidabil Haine Croitorie Foarfece Tesatura Ambarcațiuni De Tăiere Reglabil Foarfece De Bucatarie (De Aur)

G. S 8 Ascuțit Foarfece Croitorie Din Oțel Inoxidabil Haine Croitorie Foarfece Tesatura Ambarcațiuni De Tăiere Reglabil Foarfece

RON 80.20

Suma
În stoc

Ideal Atât Pentru Uz Profesional Și De Acasă.Heavy Duty Din Otel Inoxidabil Lame De Taiere De Lunga Durata Claritate.Ergonomic Mânere Pentru Confort Și Simt.Utilizarea De Material De Croitorie Foarfece Și Artizanale, De Uz Casnic, Bucatarie, Etc. Aceeași Ca În Poză.Descriere : Ideal Atât Pentru Uz Profesional Și De Acasă.Heavy Duty Din Otel Inoxidabil Lame De Taiere De Lunga Durata Claritate.Ergonomic Mânere Pentru Confort Și Simt.Utilizarea De Material De Croitorie Foarfece Și Artizanale, De Uz Casnic, Bucatarie, Etc. Caracteristici : Frumos În Căutarea De Design Durată De Proiectare Și Construcție Excelent Calitate De Tăiere Multe Alte Aplicații De Tăiere De Tăiere Excelente De Calitate Culoare : Argint Și Mâner De Aur Dimensiune : 8" Pachetul Inclus : 1 X 8" De Aur Din Oțel Inoxidabil Foarfece Croitorie.

Caracteristicile declarate

Produse conexe