.

.

Retro Foarfece Croitorie Croitorie Foarfece Tesatura Ambarcațiuni Accesorii de Cusut CrossStitch pentru Manual DIY (bronz)

Retro Foarfece Croitorie Croitorie Foarfece Tesatura Ambarcațiuni Accesorii de Cusut CrossStitch pentru Manual DIY (bronz)

RON 172.80

Suma
În stoc

Folosind manopera excelente, echipat cu un mâner confortabil și forma individuală.Folosind manopera excelente, echipat cu un mâner confortabil și forma individuală.Un simplu instrument util și practic pentru o varietate de materiale, țesături, fire, etc. Fabricat de înaltă clasă din oțel inoxidabil, care este robust și de încredere.Potrivit pentru broderie, gherghef, de cusut, crossstitch, manual DIY, etc. Lama unica de claritate și vârful ascuțit design permite tunderea în îngust și mic loc cu ușurință.Caracteristică : 1. Un simplu instrument util și practic pentru o varietate de materiale, țesături, fire, etc2. Lama unica de claritate și vârful ascuțit design permite tunderea în îngust și mic loc easily3. Potrivit pentru broderie, gherghef, de cusut, crossstitch, manual DIY, etc. 4. Folosind manopera excelente, echipat cu un mâner confortabil și individual shape5. Fabricat de înaltă clasă din oțel inoxidabil, care este robust, și reliable Specification : Tip de Element : Retro Scissor Specification : 1 x Retro scissor Material : Inox steel Usage : Pânză cutting Optional Culoare : Argint, Bronz, Aur roz Lista de pachete : 1 x Retro Foarfeca.

Caracteristicile declarate

Produse conexe