.

.

2 BUC Epocă Barza Forma de Cusut Foarfece din Oțel Inoxidabil Foarfece Croitorie Ascuțite de Cusut, Foarfece pentru Broderie, Croitorie, Artizanat, lucrări de Artă & Utilizarea de zi cu Zi (de Argint)

2 BUC Epocă Barza Forma de Cusut Foarfece din Oțel Inoxidabil Foarfece Croitorie Ascuțite de Cusut, Foarfece pentru Broderie,

RON 14.98

Suma
În stoc

???????????????????????????????? : Realizate Din Cele Mai Bune Din Oțel Inoxidabil Și De A Rezista La Coroziune, Rugină Și Pete.Utilizați Pentru O Lungă Perioadă De Timp. ???????????????????????????????????? : Având Subliniat Margine Și Lame Ascuțite, Puteți Economisi Timp Pentru A Termina Munca Ta.Perfect Pentru Tăierea Firului Și Obiecte Din Hârtie, Dar Nu Pentru Heavy Fire Sau Greu Tesatura. ???????????????????????????????? : Fantastic placat cu foarfeca sunt foarte ușoare și confortabil de utilizat, cu mânerul se potrivește bine cu degetele, și vă puteți simți netedă și moale la atingere.Se pare ca o micuță pasăre țopăit pe palma ta. ???????????????????????????????????? ???????????????? : Frumos foarfece este un ideal pentru unii oameni cărora le place brodare sau DIY, este, de asemenea, un mare plus pentru o colecție personală. ???????????????????????????? ???????????????????????????? : 2 BUC stil vintage mici foarfece de cusut.Foarfece mari dimensiune : 4.5" x 1.9", foarfece mici dimensiune : 3.7" x 1.6".Culoare : Argintiu.

Caracteristicile declarate

Produse conexe