.

.

Foarfece croitorie Croitorie Foarfece de Creatie de Lux CrossStitch Ambarcațiuni Foarfeca pentru Manual DIY Instrumente de Cusut CrossStitch Crafting (Verde antic (B0100300124))

Foarfece croitorie Croitorie Foarfece de Creatie de Lux CrossStitch Ambarcațiuni Foarfeca pentru Manual DIY Instrumente de Cusut

RON 126.20

Suma
În stoc

Cu European design clasic, subliniind culturale gust și elegant de gândire.Cu European design clasic, subliniind culturale gust și elegant de gândire.Bogat stil exotic moștenește elegant și simplu tradiție a nobilimii Europene.Retro și de epocă unic floral cusut design, lama de claritate și mâner confortabil.Potrivit pentru broderie, gherghef, de cusut, crossstitch, manual DIY, etc. Un simplu, wellmade foarfeca poate ajuta pentru a finaliza munca în mod rapid și eficient.Caracteristică : 1. Un simplu, wellmade foarfeca poate ajuta pentru a finaliza lucrările rapid și efficiently2. Potrivit pentru broderie, gherghef, de cusut, crossstitch, manual DIY, etc. 3. Retro și de epocă unic floral cusut design, lama de claritate și confortabil handle4. Cu European design clasic, subliniind culturale gust și elegant thinking5. Bogat stil exotic moștenește elegant și simplu tradiția Europeană nobility Spec : Tip de Element : Retro Europene Scissor Specification : 1 x Europene retro foarfeca Material : otel steel Usage : Pânză cutting Optional Culoare : Cupru(B0100300123), Bronz(B0100300124) Lista de pachete : 1 x Europene Retro Foarfeca.

Caracteristicile declarate

1 x European retro scissor :
Material:
Stainless steel
Usage:
Cloth cutting
Optional Colour:
Copper(B0100300123), Bronze(B0100300124)

Produse conexe