.

.

Tunsoare Foarfece Subțierea, 6 Inch din Oțel Inoxidabil Foarfece Subțierea Părului Practice, Ușor De Utilizat pentru Tunderea Parului(Cu reducere)

Tunsoare Foarfece Subțierea, 6 Inch din Oțel Inoxidabil Foarfece Subțierea Părului Practice, Ușor De Utilizat pentru Tunderea

RON 24.38

Suma
În stoc

Convenabil Și Ușor De Utilizat : foarfece subțierea Părului sunt foarte ușor și convenabil, permițându-vă să taie părul în condiții de siguranță și cu ușurință.Design profesional : tensiunea și șuruburi de reglare poate ușor strângeți sau slăbiți foarfece, și din cauciuc moale degetul calma durerea.Profesionale de Coafură Instrumente : Foarfece Subțierea sunt potrivite pentru tunderea parul umed sau uscat fără a deteriora sau crăparea capete.Din Oțel inoxidabil Material : păr de tăiere foarfece sunt realizate din oțel inoxidabil, care este durabil și rezistent la temperaturi ridicate.Practicabilitatea Și Aplicabilitatea : Acest tip de mâner are cea mai bună ergonomie și practic.Ușor de utilizat pentru bărbați, femei, adulți și copii.Caracteristică : 1. Din Oțel inoxidabil Material : păr de tăiere foarfece sunt realizate din oțel inoxidabil, care este durabil și rezistent la temperaturi ridicate.2. Profesionale de Coafură Instrumente : Foarfece Subțierea sunt potrivite pentru tunderea parul umed sau uscat fără a deteriora sau crăparea capete.3. Convenabil Și Ușor De Utilizat : foarfece subțierea Părului sunt foarte ușor și convenabil, permițându-vă să taie părul în condiții de siguranță și cu ușurință.4. Design profesional : tensiunea și șuruburi de reglare poate ușor strângeți sau slăbiți foarfece, și din cauciuc moale degetul calma durerea.5. Practicabilitatea Și Aplicabilitatea : Acest tip de mâner are cea mai bună ergonomie și practic.Ușor de utilizat pentru bărbați, femei, adulți și copii.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Subțierea Părului Scissors Material : Inox Steel Size : Aprox. 6 inch / 15cm Lista de pachete : 1 x Păr Subțierea Foarfece.

Caracteristicile declarate

Item Type:
Hair Thinning Scissors
Material:
Stainless Steel
Size:
Approx. 6inch / 15cm
Package List:
1 x Hair Thinning Scissor :

Produse conexe