.

.

Rose Urs cu Cutie '10inch', Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru Ea Soția Iubita Fete, Flori Artificiale Urs, Valentines Decoratiuni, Cadouri pentru Bunica, Mama, Ziua Mamei, Ziua de nastere, Aniversare (Roz)

Rose Urs cu Cutie '10inch', Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru Ea Soția Iubita Fete, Flori Artificiale Urs, Valentines Decoratiuni,

RON 53.98

Suma
În stoc

❤ Crescut Urs-Design bazat pe o formă de ursuleț de pluș, folosit 100% HANDMADE, flori artificiale, flori noastre urs este fabricat din petale de trandafir, vine cu drăguț și romantic atribute.Rose urs cu papion înfășurat în jurul valorii de lumini cu led-uri ambalate într-un mod clar o cutie-cadou, va va aduce un sentiment de vedere care strălucește în fața ta. ❤ Idei perfecte .. Trandafirul Bear pentru femei de toate vârstele, poate fi puteți să-l ca fiica, sora, prietena, soția, mama, bunica cadouri, ca daruri pentru adolescente sau prieteni de sex feminin, de asemenea, frumos.Există femei, spre deosebire de romantic și drăguț cadouri?Eu nu cred.Deci, ce ai așteptat?Doar ia-l !. ❤ Ca Decoratiuni cu Excepția cadouri, seturi noastre sunt drăguț și romantic decoratiuni, este potrivit pentru Nunta Ziua Îndrăgostiților decor de Crăciun.Puteți face la fel de camera de zi sau dormitor decoratiuni, sperăm că veți obține o bună stare de spirit ori de câte ori ai văzut-o. ❤ DIMENSIUNE - Rose Urs Cadou de 25 cm (10 inch ") inaltime. ❤ Crescut Urs,urs din flori ,cadouri originale,cadou de ziua de nastere pentru femei,cadouri pentru fete,cadouri pentru mama,cadouri pentru femei.

Caracteristicile declarate

Produse conexe