.

.

pentru Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 2021 Lux Camuflaj Nori Capac de Protecție rezistent la Șocuri rezistent la Praf Anti-Amprente Usoare Caz Compatibil cu Galaxy Z Flip3 5G(Negru Portocaliu)

pentru Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 2021 Lux Camuflaj Nori Capac de Protecție rezistent la Șocuri rezistent la Praf Anti-Amprente

RON 29.98

Suma
În stoc

【Compatibilitate】Concepute pentru Samsung Galaxy Z Flip3 5 G 2021. Nu are suport pentru încărcare wireless, vă rugăm să eliminați caz, înainte de încărcare wireless. 【Slim & Usoare】Slim subțire și Lumină Greutate, Design, Excelent rezistent la Șocuri, Întotdeauna mă simt în siguranță cu acest caz. 【TPU si PC】structura Hibrid de TPU și PC-ul cu Pernă de Aer Tehnologia pentru a realiza un suport durabil, dar design subțire. 【Camera si Ecran de Protecție】marginile Samsung Galaxy Z Flip 3 caz sunt concepute pentru a ridica suficient pentru a proteja ecranul de față și camera din spate de la zgârieturi, vibrații, picături accidentale, zgârieturi și coliziuni. 【Tăiere de precizie】Real mor de deschidere, tăiere exactă și precisă poziția buton vă permite să utilizați toate caracteristicile dispozitivului pe Galaxy Z Flip 3.

Caracteristicile declarate

Produse conexe