.

.

iCoverCase pentru iPhone 13 Pro Max Portofel Caz, cu Titularul Cardului de Credit, [RFID Blocking] Premium din Piele Incuietoare Magnetică Kickstand Curea de mână rezistent la Șocuri Cover pentru iPhone 13 Pro Max (Mandala Violet)

iCoverCase pentru iPhone 13 Pro Max Portofel Caz, cu Titularul Cardului de Credit, [RFID Blocking] Premium din Piele Incuietoare

RON 25.98

Suma
În stoc

【RFID Blocking】 Funcția : cele Mai multe carduri de credit și cărți de IDENTITATE au construit-in cipuri RFID.RFID scanner poate citi cu ușurință informațiile de card fără contact.Acest caz este conceput cu RFID tehnologie de ecranare pentru a bloca RFID semnale și de a proteja informațiile personale. 【Unic Încheietura Curea】 : Atașați o piele delicată de șnur.După ce a agățat-o la telefon, ținând cu o mână nu-i este frică de a cădea. 【Sloturi pentru carduri】 : Convenabil pentru tine de a ieși, se poate oferi suficient spațiu pentru a stoca cărți, cărți de IDENTITATE, carduri de credit și de numerar. 【Kickstand】 Funcția : telefonul caz cu capacul din spate pot fi ajustate in mai multe unghiuri pentru navigare ușoară sau lectură. 【Camera marginea este ridicat mai sus de suprafața netedă a ecranului pentru a evita zgarieturile.i Cover Case Portofel cu Curea Material : *material Durabil Piele PU *PC + TPU Caracteristici : PORTOFEL FUNCȚIA : sloturi pentru carduri pot ține în siguranță cărțile fără a fi nevoie să ia portofelul afara. (ID-ul, card de debit, card de credit, permis de conducere, numerar, etc.).PORTABILITATEA FUNCTIA de STAND : Reglabil orizontal kickstand pentru hands-free citit sau filme.Completează-ți telefonul mobil cu funcție în timp ce-l protejeze bine.Întreținere Instrucțiuni : 1.A se păstra departe de murdărie gras, acizi și alte substanțe chimice 2.Utilizarea regulată poate păstra dura mai mult timp de utilizare redus va face fragile 3.Curate produse din piele ușor, cu pânză subțire atunci când nu există apă pe ea 4.Evitați să lăsați bunuri din piele sub soare pentru o lungă perioadă de timp Sfaturi : 1.Pentru a preveni portofel caz de a fi închis anormal, te rog, pune doar o singură carte în fiecare slot de card.Introducerea unui număr adecvat de carduri nu vor crește grosimea de portofel caz. 2.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de imaginea (fie mai inchisa sau mai deschisa), ca urmare a diferite monitoare. 3.Vă rugăm să acorde o atenție la modelul achiziționat, înainte de plasarea unei comenzi în scopul de a cumpăra un caz adecvat.Dacă vă place acest tip de telefon caz, sunteți binevenit pentru a intra în i Cover Case magazin pentru a alege mai multe modele.Pachetul Include : 1 Portofel Caz, 1 Curea De Mână.

Caracteristicile declarate

Produse conexe