.

.

YKK #10 CN Fermoar Slider. Aceste Glisiere sunt Făcute pentru YKK NC Bobina. CN Bobina este un Continuu Extrudat Bobina de Fermoar. (Vândut Separat) (Negru Cantitate 250)

YKK 10 CN Fermoar Slider. Aceste Glisiere sunt Făcute pentru YKK NC Bobina. CN Bobina este un Continuu Extrudat Bobina de Fermoar.

RON 244.04

Suma
În stoc

Greutate medie ideal pentru : Depozitare, Duffles, Rucsaci, Siguranță și Dispozitive de Plutire, articole Sportive, Huse, Specialitatea Industriale.Alte dimensiuni disponibile : Marime 8 și 10. Made in America de YKK.Alte culori disponibile Nichel.Acest slider NU VA funcționa pe un sacou.Fermoarele sunt peste tot în viața noastră zilnică.YKK fermoar este mult superioară față de alte fermoar branduri și va dura mai mult decât non numele de brand fermoare la 10 la 1. Acestea nu sunt ieftine "de plastic" slidere vezi reclama la alte licitații.Plastic glisante nu va funcționa mult timp înainte faptul că nu din cauza uzurii din interior împotriva lanț.Vă rugăm să rețineți, dacă aveți de gând să înlocuiți numai slidere pe fermoar, este important să se cunoască brand de fermoar.Dacă este făcută de către "YKK", puteți găsi "YKK" undeva pe slider.Dacă nu au "YKK" este un alt brand și mi glisante poate să nu funcționeze.

Caracteristicile declarate

Produse conexe