.

.

Elitzia Portabil Hydra Faciale Pulverizator Fata Vapor Facial Rece Domnule Spray de Fata Hidratante și Hidratare Umidificator Masina de Frumusete ET02 (Aur)

Elitzia Portabil Hydra Faciale Pulverizator Fata Vapor Facial Rece Domnule Spray de Fata Hidratante și Hidratare Umidificator

RON 45.98

Suma
În stoc

【Hidratare Dispozitiv de Pulverizare】Atomizare a Fluxului este de 0,012 mm,deci super delicat de hidratare spray poate trece prin porii pielii, injectați de umiditate și substanțe nutritive în piele, astfel încât pielea poate bea mai multă apă.Cu efect de hidratare si hidratanta, reface umiditate și de reparare a pielii. 【Usb Reîncărcabilă & Portable】practic și Compact mini compresor de aer, lumină și portabil, ușor de utilizat și de transportat , potrivit pentru incepatori de a practica.Și Că facial machine ar putea sprijini 40 de minute consecutive de utilizare printr-o singură încărcare. 【Frumusete de Oxigen Pulverizator】2 moduri sunt concepute pentru a satisface nevoile dvs. individuale.Și cadru frumos este că puteți prin intermediul atingeți comutatorul butonul de alimentare pentru a întrerupe pulverizare.astfel încât să puteți fi pulverizat în mod rezonabil, în funcție de absorbție a pielii. 【Mare Capacitate】Echipat cu 105 ML capacitate lichid cupa, simplu instalați sau demontați, satisface diferite cereri. 【Sfaturi cald】Potrivit pentru lichid apos produse de îngrijire a pielii, cum ar fi apă minerală,toner,esența de apă,etc. Dar nu adăuga atomize emulsie,crema si pudra de produse de îngrijire a pielii,care poate provoca înfundarea duzelor.Caietul de sarcini Material : ABS Putere : 6 W Tensiune de Intrare : 5 V 1 A Capacitate : 105ml Atomizare Flux : 0,012 mm Baterie : 1200m Ah Timp de Incarcare : 2 Ore Timp de Utilizare : 40 de minute Greutate : 205g Dimensiuni : 16*10,5 cm/6.3*4.13 în lista de pachete : 1*Mașină Principal 1*USB 1*Manual de utilizare 1*Cutie.

Caracteristicile declarate

Produse conexe