.

.

Fata Fard de obraz, Machiaj Fard de obraz Convenabil Sănătos Natural Bogat cu Inhibă Oxigen Activ pentru Ambii Obraji(#04, Reni)

Fata Fard de obraz, Machiaj Fard de obraz Convenabil Sănătos Natural Bogat cu Inhibă Oxigen Activ pentru Ambii Obraji(04, Reni)

RON 17.18

Suma
În stoc

Bogat în pigmentarea și extrem de funcțional, puternic capacitatea de redare a culorilor, uniformitatea de culoare.Conține sakura extras, dispune de un amestec vibrant de roșind tonuri infuzat cu un naturale și pure color.Conține ingrediente care inhiba oxigen activ, protejeaza pielea fragila a membranelor, și menține umiditate de lungă durată și strălucire.Vine cu o perie și puf de pulbere, ușor de a lua o cantitate adecvată de convenabil de a utiliza.Adaugă o stralucire naturala si sanatoasa pentru fata ta, poate evidenția conturul și se adaugă strălucire la obraji.Caracteristică : 1. Conține sakura extras, dispune de un amestec vibrant de roșind tonuri infuzat cu un naturale și pure color.2. Adaugă o stralucire naturala si sanatoasa pentru fata ta, poate evidenția conturul și se adaugă strălucire la obraji.3. Conține ingrediente care inhiba oxigen activ, protejeaza pielea fragila a membranelor, și menține umiditate de lungă durată și strălucire.4. Bogat în pigmentarea și extrem de funcțional, puternic capacitatea de redare a culorilor, uniformitatea de culoare.5. Vine cu o perie și puf de pulbere, ușor de a lua o cantitate adecvată de convenabil de a utiliza.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Fata Blush Material : Pudra De Talc, Caolin, Sakura Extract Powder Greutate : Aprox. 4g/0.14 oz Weight : Aprox. 48g/1.69 oz Usage : se Ia o cantitate adecvată și bate ușor pe amândoi obrajii Lista de pachete : 1 x Blush1 x Pulbere Puff1 x Perie.

Caracteristicile declarate

Item Type:
Face Blush
Material:
Talcum Powder, Kaolin, Sakura Extract
Powder Weight:
Approx. 4g/0.14oz
Weight:
Approx. 48g/1.69oz
Usage:
Take an appropriate amount and pat lightly on both cheeks
Package List:
1 x Blush1 x Powder Puff :
1 x Brush :

Produse conexe