.

.

Machiaj Palete De Strălucire Fața Evidenția Fard Pulbere Palete De Machiaj Fata Palete Strălucire De Pulbere Machiaj Palete Lucios Fard Pulbere Tava(02)

Machiaj Palete De Strălucire Fața Evidenția Fard Pulbere Palete De Machiaj Fata Palete Strălucire De Pulbere Machiaj Palete Lucios

RON 31.18

Suma
În stoc

Tehnologia inovatoare - lucios fard pulbere tava adoptă inovatoare de copt tehnologie pentru a face pulbere presat piele-friendly.Ușor să se aplice machiaj - textura de față make-up paleta este delicat, și puteți aplica cu ușurință machiaj cu degetele.Crea trei-dimensională de machiaj - high-gloss fard pulbere pan este ușor de a pune pe machiaj pentru a crea un stralucitor si transparent fata de trei-dimensional.Aspectul luminos - învelișul De argint de față make-up paleta oferă o strălucitoare și aspectul luminos pentru a crea un 3 D efect de machiaj.Dual-scop - Strălucire paleta de machiaj poate fi dual-scop fard de obraz și de a evidenția pentru a satisface diferite de machiaj are nevoie.Caracteristică : 1. Aplica inovatoare de copt tehnologie pentru a face pudra de piele-friendly. 2. Textura delicata, degetul poate fi folosit pentru ușor și convenabil de machiaj. 3. Machiaj usor, de a crea un stralucitor si transparent fata de trei-dimensional. 4. Coajă de argint, cu o frumoasă înfățișare strălucitoare, de a crea 3 D efect de machiaj. 5. Fard de obraz evidențiază dublă utilizare, săli de machiaj diferite nevoi.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand Nou Tip de Element : Machiaj Palete de Culoare Opțională : 01#, 02# Brand : MACK ANDY Conținut Net de : 8g 01# Potrivit pentru culoarea pielii galben 02# Potrivit pentru pielea albă culoare Lista de pachete : 1 x Machiaj Palete.

Caracteristicile declarate

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Makeup Palettes
Optional Color:
01#, 02#
Brand:
MACK ANDY
Net Content:
8g
01# Suitable for yellow skin color :
02# Suitable for white skin color  :
Package List:
1 x Makeup Palettes :

Produse conexe