.

.

AMMZON Mini Portabil Facial cu Oxigen Hidratare Ceață Pulverizator, Portabile Fata de Îngrijire a Pielii de Hidratare Spray de Apa

AMMZON Mini Portabil Facial cu Oxigen Hidratare Ceață Pulverizator, Portabile Fata de Îngrijire a Pielii de Hidratare Spray de

RON 196.00

Suma
În stoc

[Mini Metru de Aburi] : facial de hidratare spray eficient poate purifica aerul, mai cuprinzător, hidrateaza profund si hidrateaza pielea, și mai fină ceață poate fi absorbit instantaneu. [Promova Absorbția de Umiditate] : spray hidratant poate penetra pielea ta, astfel încât umezeala poate fi repede absorbit.Poate fi folosit pe fata, maini, corp, păr, etc. pentru a reduce liniile fine și sensibilitate a pielii. [Echilibru de Ulei de piele] : convenabil hidratant facial poate elimina, de asemenea, murdărie, ulei și alte impurități sau reziduuri cosmetice.Răcoritoare și revigorant, scuti oboseală. [Îngrijire a Pielii faciale Spray] : pulverizator poate transforma uleiuri esențiale, înmuiere loțiune și alte produse de îngrijire a pielii în cele mai bune ceață, instantaneu de înaltă presiune atomizare, așa că de îngrijire a pielii nutriție poate reface rapid de nutrienti si de hidratare a pielii. [Hidrata Pielea Ta] : Acest mini vapor este potrivit pentru toate tipurile de piele.Ajuta pielea să se întoarcă la o mai tanara si mai sanatoasa de stat.Deșurubați recipient de sticlă, se adaugă o cantitate corespunzătoare de lichid, apăsați comutatorul, pulverizator va pulveriza uniform.Caietul de sarcini : Tip de Element : tratament Facial cu Oxigen Pulverizare Material : ABS Culoare : Alb Baterie : Baterie cu Litiu(Incluse) Capacitate : 800m Ah Alimentare Tip : USB Cable Use Metoda 1. Pune mediu aplicabile în sticlă, și mediu de operare este în principal de apă; agent de mediu Aplicabile : pur roua ser fiziologic, apă liniștitor, etc. Dacă este un lichid gros, se diluează cu apă distilată, apă pură, apă minerală. 2. Împinge înapoi comutator cheie pentru a porni aparatul și aparatul începe pentru a pulveriza. 3. Este recomandat ca partea de sus a capacului de injectarea de oxigen instrument să fie folosit timp de 2-3 minute și să fie de 8-10 cm distanță de față.Este recomandat ca ulei esențial fi introdus de 3 ori pe săptămână, și apă sau soluție salină normală poate fi folosit în fiecare zi. 4. După operație, vă rugăm să injecteze apă și se pulverizează de mai multe ori.După ce apa este golit, spray de aer și uscat interne de conducte.

Caracteristicile declarate

Item Type:
Facial Oxygen Mist Spray Material
Use Method :
1. Put the applicable medium into the bottle, and the operating medium is mainly water agent; Applicable medium:
pure dew physiological saline, soothing water, etc. If it is a thick liquid, dilute it with distilled water, pure water, mineral water.
2. Push back the switch key to turn on the machine and the machine starts to spray. :
3. It is recommended that the upper cover of the oxygen injection instrument be used for 2-3 minutes and be 8-10cm away from the face. It is recommended that the essential oil be introduced 3 times a week, and the water or normal saline can be used every day. :
4. After the operation, please inject water and spray several times. After the water is emptied, air spray and dry the internal pipe. :

Produse conexe