.

.

Puccy de Confidențialitate Ecran Protector de Film, compatibil cu RUMIA A10 Copii aparat de Fotografiat Digital Anti Spy TPU Garda ( Nu Călită de Sticlă de Protecție Caz Acoperire)

Puccy de Confidențialitate Ecran Protector de Film, compatibil cu RUMIA A10 Copii aparat de Fotografiat Digital Anti Spy TPU

RON 29.96

Suma
În stoc

Vă rugăm să fiți atenție acest ecran protector este film flexibil din material plastic, Nu Sticla.IMPORTANT : dispozitivele Dvs. luminozitatea ecranului va fi redusă atunci când această protecție este în uz.Vă rugăm să reglați luminozitatea în mod corespunzător în funcție de nevoile personale. 4 H Duritate poate rezista în mod eficient de zi cu zi zgârieturi.Proprietăți de auto-vindecare a permite filmului să recupereze de la zgârieturi minore și păstrați ecranul de brand nou.Praf-gratuit,bubble gratuit,la o apăsare de super-rapid de instalare.Detalii Produs : 1. Protejează dispozitivul de greu duritate, abraziune, zgârieturi, daune, cum ar fi în scădere, și de coliziune. 2. Folosind un adeziv silicon, care este ușor să vină de pe, airless de prelucrare a elimina bulele de aer, și de adsorbție veniturile în mod natural. 3. Suprafața are o amprentă-rezistent la ulei-pânză de acoperire, astfel încât să puteți șterge rapid cu o lumină ștergeți. 4. Aceasta nu afectează subțire, moale la atingere sentiment, tactil și sensibilitate. 5. O auto-vindecare haina film excelent cu zero elemente și modelare.Are excelente proprietăți de auto-vindecare, este rezistent la minut zgârieturi pe suprafață, dacă este zgâriat la o anumită adâncime .Probleme au Nevoie de Atenție : ① vă Rugăm să nu atingeți suprafața adezivă sau să fie atins de alte lucruri.Dacă există praf, vă rugăm să folosiți praf absorbant pentru a elimina praful înainte de instalare.② Despre instalare, pentru că este foarte subțire tpu film, piese rupte pot obține de praf, lasa amprente, ondularea marginilor, etc. Asigurați-vă că să acorde o atenție pentru a în cazul în care filmul este praf sau nu, dacă este cazul, utilizarea de Praf absorbant pentru a elimina praful înainte de instalare.

Caracteristicile declarate

Produse conexe