.

.

Înalt de Metal Cabinet de Stocare de Blocare din Oțel Dulap de Depozitare cu 4 Rafturi Reglabile, 72 Blocabil Dulapuri Metalice cu Blocare 2 Usi pentru Garaj Aprovizionare Acasă (Gri)

Înalt de Metal Cabinet de Stocare de Blocare din Oțel Dulap de Depozitare cu 4 Rafturi Reglabile, 72 Blocabil Dulapuri Metalice

RON 519.98

Suma
În stoc

Planul începe de la data achiziționării.Produs daune din accidente, pete, rupturi, și lacrimile sunt acoperite din prima zi.Produs avarii și defecțiuni sunt acoperite după garanție de producător.Fără costuri suplimentare pentru reparatii - piese de schimb, forței de muncă, și de transport maritim sunt toate incluse.Ușor susține procesul - depune o cerere oricând 24/7 prin intermediul app mobil, on-line sau prin telefon.Anula oricând, rambursare completă în termen de 30 de zile.Valori cu cadouri. "Premium Material" : Tot-înăuntru-unul armat grele cadru de metal,tablă de oțel cu grosimea pana la 0,8 mm, capacitate de încărcare de până la 180lbs pe raft solid și puternic.Protecția mediului pulbere, rezistenta la zgarieturi si rugina-rezistență. "Design practic" : Nostru înalt cabinet metalic echipat cu blocare si 4 rafturi reglabile pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.Grad ridicat de blocare a alege de a fixa obiecte de valoare, doua chei sunt incluse.Permite să fie montat pe perete. "Utilizări Multiple" : Simplu și capacitate mare de design face acest lucru cu încuietoare de metal cabinet pentru a fi utilizate pe scară largă în birouri, garaje, subsoluri, magazin, acasă, bucătărie, depozit, sala de clasă școală sau oriunde spațiu de stocare securizat este necesar. "Cabinet de stocare" : Această înălțime carcasă de oțel, În afară de a fi o alegere buna pentru stocarea o mulțime de elemente, este de asemenea mare pentru protejarea produselor de lumină, temperatură, murdărie și praf. "Caietul de sarcini" : 72 inch×36 inch×18 inch (H x W x D). 2 usi aripi cu 180°unghi de deschidere.Instrucțiuni de instalare și un pachet de șuruburi sunt incluse. ❤Prietenoasă NOTICEAccording la client de revizuire, unii oameni au declarat că au pierdut cele mai multe dintre piesele din acest metal cabinet.De fapt, e o neînțelegere, pentru a evita daune de violent de transport, acest tip de oțel înalt cabinet de stocare vor fi livrate cu 1 cabinet în 2 cutii.Și ei nu pot ajunge în același timp.

Caracteristicile declarate

Produse conexe