.

.

Set de 6 Fructe din Oțel Inoxidabil Furci Set de Tacâmuri pentru Tort de Salata Cocktail Desert, nalba furci,furci mici,masa furci,produse de patiserie furci (de Aur)

Set de 6 Fructe din Oțel Inoxidabil Furci Set de Tacâmuri pentru Tort de Salata Cocktail Desert, nalba furci,furci mici,masa

RON 13.98

Suma
În stoc

★CALITATE CARE CONTEAZĂ : Furculitele sunt realizate folosind oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu un finisaj oglindă pentru a vă oferi o furculiță set, care este suficient de rezistent pentru a oferi ani de utilizare.Ele sunt rezistente la rugina, coroziune, și mașină de spălat vase în condiții de siguranță. ★MODA DESIGN SIMPLU : Noastre din oțel inoxidabil furci sunt atent proiectate să adaugi mai multă eleganță și clasă la masa ta.Acesta are un design clasic vă permite pentru a se amestecă și se potrivesc cu dvs. existente tacâmuri de a ridica mese de zi cu zi într-o experiență culinară rafinată. ★IDEAL PENTRU ORICE OCAZIE : cutie cadou contine 6 modele Diferite, furci.Poate fi potrivit pentru familii, restaurante, bistrouri și baruri, și mai multe ocazii, fructe, mini-prăjituri, aperitive, produse de patiserie, salate, de asemenea, poate face cu ușurință. ★CONFORTABIL și SĂNĂTOS : Aceste cina furci sunt atent ponderate pentru a fi confortabil să dețină, indiferent de ceea ce mănânci fără îndoire.Fiecare dintre noastre din oțel inoxidabil argintărie set este Non-toxic, nu de metal gust, mașină de spălat vase în condiții de siguranță și a făcut a trecut testul de timp pentru a vă oferi ani de utilizare. ★100% RISC-FREE de ACHIZIȚIE : satisfacția Clienților a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea noastră.Acest lucru este de ce ne merge extra mile și de a folosi doar materiale de calitate mai mare pentru a oferi cu furci, care va.Dacă nu sunteți mulțumit, puteți comunica cu noi pentru a obține rambursarea.

Caracteristicile declarate

Produse conexe