.

.

desert furculiță set,AnSaw 20 Buc 4.7aperitiv furculita,Creativ Foita de Aur de fructe furculita, Premium, de Calitate Alimentară din Oțel Inoxidabil,Finisaj Oglinda & masina de spalat Vase în condiții de Siguranță(de Aur, 20)

desert furculiță set,AnSaw 20 Buc 4.7aperitiv furculita,Creativ Foita de Aur de fructe furculita, Premium, de Calitate Alimentară

RON 39.98

Suma
În stoc

【Mașină De Spălat Vase În Condiții De Siguranță Discutii Premium De Calitate Alimentară Din Oțel Inoxidabil.Este Ușor De Curățat Atât Pentru Mână De Spălat Și Mașină De Spălat Vase De Curățare. 【】 Dimensiune furculita 4.7 inch.Perfect Pentru aperitive, deserturi, creveți furculita, mini-prăjituri, mezeluri furculita, fructe de mare etc. Lucrat, de asemenea, de mare ca mica salata de fructe furci, degustare furci ect. 【Ambarcațiuni】 Oglinda Procesul De Lustruire Cu Luminoase Și Suprafața Netedă, Marginea Este Lucioasă Și Netedă, Fără Bavuri,Nu Dur Și Nu Va Tăia Mâinile Și Gura. 【Creative De Design】 Furculita Caracteristici Elegante Forme De Frunze.Acesta Este Cel Mai Bun Cadou Pentru Prietenii Și Familiile.Perfect Pentru Evenimente Speciale, Petreceri, zile de Naștere și de Nuntă ect.De Asemenea, Perfect Pentru Utilizarea De Zi Cu Zi. 【Pachetului discutii 20buc Foita de Aur Furculița de Desert. 1. Nu utilizați bile de oțel atunci când spălat. 2. Vă rugăm să nu-l macerat într-un puternic acid și alcalin lichid. 3. Vă rugăm să nu-l zgâriați cu un hard instrument pentru a evita deteriorarea placare. 4.Lebada de bază nu pot fi puse în mașina de spălat vase.An Saw este un popular produs din oțel inoxidabil marca concentrându-se pe cele mai tari tendințe!.Suntem dedicat pentru a furniza consumatorilor cu un grad ridicat de Vest tacamuri Lingura si Furculita!.Material : Premium De Calitate Alimentară Din Oțel Inoxidabil.Meșteșug : Oglinda Procesul de Lustruire cu Luminoase și Suprafață Netedă.Marginea este lucioasă și Netedă, fără Bavuri,Nu Dur și Nu va Tăia Mâinile și Gura.Dimensiune Standard Chat.Design creativ, Forma : Frunza de tulpină.Furca : 4.7 inch.Lingura : 4.7-inch, 6.5 inch, 7.4-inch, etc. Swan Baza Titularul Dimensiune : 5.9x2.95x1.57inch.DESPRE MASINA DE SPALAT VASE ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ : .Făcute de calitate alimentară din oțel inoxidabil, care este rezistent la rugină și în condiții de siguranță, asigurați-vă sănătos și durabilitate pentru ani de zile să vină.Este ușor de curățat atât pentru mână de spălat și mașină de spălat vase de curățare.Vă Rugăm Să Rețineți : . 1. Nu utilizați bile de oțel atunci când spălat.2. Vă rugăm să nu-l macerat într-un puternic acid și alcalin lichid.3. Vă rugăm să nu-l zgâriați cu un hard instrument pentru a evita deteriorarea placare.4.Lebada de bază nu pot fi puse în mașina de spălat vase.

Caracteristicile declarate

Produse conexe