.

.

Față-verso Lichid de Timbru Creion Dermatograf, Doua culori Creion cu Machiajul Ochilor Timbru Impermeabila Dublu Față de Lungă Durată Sigiliu Dermatograf, Inima,Stea,Lună,Flori (4BUC)

Față-verso Lichid de Timbru Creion Dermatograf, Doua culori Creion cu Machiajul Ochilor Timbru Impermeabila Dublu Față de Lungă

RON 24.00

Suma
În stoc

????【Dual-a încheiat Design】 Doi-in-unul rezistent la apa, negru mat linie cu un lichid simțit-vârf de pensulă pe un capăt și o formă de timbru pe de altă parte. ????【Înaltă Calitate】 micro-fin sfat oferă lichid, netedă și precise de aplicare.E super ușor de a face un frumos, ascuțite aripa cu capăt ascuțit. ????【Ștampila drăguț】 4 timbre pentru a adăuga o distracție fler pentru machiajul ochilor : inima, stea, lună și floare.Ștampila nu este murdar și foarte precisă.Se îndepărtează ușor cu apă și săpun. ????【Întuneric și Ușor să se Usuce】clar dermatograf machiaj este ușor de format, cu textură fină și netedă de curgere a apei.Acest lucru vă permite pentru a scăpa de mizerie și de a face o achiziție, pentru că nu aveți nevoie pentru a utiliza murdar pensule, creioane și cerneală pentru a finaliza cat aripa machiajul ochilor cu un singur instrument. ????【Ușor de a Descrie și de a Elimina】Acest dermatograf este conceput pentru începători cât și pentru lucrătorii de birou, usor de aplicat culoare și scoateți machiaj, astfel încât să puteți adăuga machiaj ochi într-un timp scurt.Este foarte potrivit pentru a fi plasat într-o pungă sau geantă de mână, oricând, oriunde.Pachetul Inclus : Creion Dermatograf Lichid X 4. Culoare : Negru.Model : Inima,Stea,Lună,Flori.

Caracteristicile declarate

Produse conexe