.

.

Fructe de Pradă Intim Miros de Neutralizare Balsam Imediat Mirosul de Protecție pentru Fund, Zona Bikini, Bile, etc. - Naturale Lăsați-Pe Formula cu Aloe și Esențe de Fructe (Mere)

Fructe de Pradă Intim Miros de Neutralizare Balsam Imediat Mirosul de Protecție pentru Fund, Zona Bikini, Bile, etc. - Naturale

RON 49.98

Suma
În stoc

✔ SĂ SOARE ÎN – Transforma "valea umbrelor" într-o livadă inflorire!Nu se stabilească pentru a simți nesigur sau jenat atunci când doar o tamponare noastre balsam instantaneu va fi proaspăt și fructe de mai jos.Nimic nu este mai atractiv decât încredere, au atât de distractiv cu nostru jucaus arome naturale. ✔ PLACE CUM MIROSI – ai observat că, chiar și după un duș bun, dacă nu se aplică deodorant aceasta nu ia mult timp pentru a detecta un damf de BO?Acum imaginați-vă prada ta!Șervețel umed și bideu utilizatori, acest lucru este valabil pentru tine.Te-am făcut lucrarea de a obține curat, de ce nu garantez că voi rămâne în stare proaspătă pentru ore cu un pic de balsam?Du-te dincolo de curat pentru a sărutat : ). ✔ OSMOTIC DEODORANT – în Spatele fiecărui miros fault, există bacterii.În loc de substanțe chimice dure, care pot afecta, de asemenea, corpul nostru balsamul este non-toxic și funcționează prin absorbția de umiditate bacteriile au nevoie să crească.Folosind aloe vera și fructe, esențe, ne frunze de balsam de bacterii foame de apă și mirosurile neplăcute absorbed.By drumul nostru clar nu-reziduuri formula NU foloseste aluminiu, argint, talc, praf de copt sau parabeni. ✔ LENJERIE de ÎNGRIJIRE – După un antrenament greu sau zi lungă la locul de muncă, lenjeria ta a trecut prin multe.Aplicarea Fructe Prada a sârmei de un sutien pe jos de thong va face minuni în păstrarea miros și modificări de culoare la distanță. ✔ GARANȚIA NOASTRĂ – Fructat Prada nu este un parfum; e făcut pentru a lega la mirosurile neplacute deci numai fructe arome veni prin intermediul.Dă-o încercare și vezi pentru tine!Fructe Prada este 100% de origine și a făcut în SUA, în sprijinul întreprinderilor mici.Noi oferim hassle gratuit de returnare dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, și noi suntem aici dacă aveți orice întrebări.

Caracteristicile declarate

Produse conexe