.

.

Degetar Degetul Protector, Degetare pentru Cusut Nu este Ușor să se Deformeze 10buc cu Scufundate Model pentru Acasă pentru Broderie Ac de Cusut, Broderie, Etc.

Degetar Degetul Protector, Degetare pentru Cusut Nu este Ușor să se Deformeze 10buc cu Scufundate Model pentru Acasă pentru Broderie

RON 169.60

Suma
În stoc

【Deget de Protecție】 : cusut degetarul protector protejează degetele într-o mare măsură și îmbunătățește eficiența de cusut. 【Confortabil Utilizați】 : scufundate model poate preveni acul de la alunecarea, iar pe partea de sus degetul mare se pot potrivi cu degetul confortabil. 【Aplicarea pe scară largă】 : Degetar este foarte potrivit pentru ac de brodat, de cusut, broderie, etc. Acesta este un instrument bun pentru a proteja degetele de la croitor. 【Material rezistent】 : Cusut Degetare este din metal, care nu este ușor să se deformeze, să se aplece sau rugina, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp. 【Convenabil Simplu Utilizați】 : atunci Când cusut, pune Cusut Prindere Degetului Protector pe deget, se poate încheia degetul ei.Caracteristică : 1. Deget de Protecție : cusut degetarul protector protejează degetele într-o mare măsură și îmbunătățește eficiența de cusut.2. Utilizare confortabila : scufundate model poate preveni acul de la alunecarea, iar pe partea de sus degetul mare se pot potrivi cu degetul confortabil.3. Material durabil : degetarul este din metal, care nu este ușor să se deformeze, să se aplece sau rugina, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.4. Convenabil, Simplu de folosit : atunci Când cusut, doar pune-l pe deget, se poate încheia degetul ei.5. Aplicarea pe scară largă : Degetar este foarte potrivit pentru ac de brodat, de cusut, broderie, etc. Acesta este un instrument bun pentru a proteja degetele de la croitor.Caietul de sarcini : Tip de Element : Cusut Thimbles Product Material : Metal Product Caietul de sarcini : 10 Product Utilizare : Pentru uz Casnic, cu Degetul Pătuțuri, Etc. Lista de pachete : 10 x Cusut Degetare.

Caracteristicile declarate

Item Type:
Sewing Thimbles
Product Material:
Metal
Product Specifications:
10
Product Use:
For Household, Finger Cots, Etc.
Package List:
10 x Sewing Thimbles :

Produse conexe