.

.

Strianese, San Marzano Tot Roșii Decojite în Piure de Tomate D. O. P., de la Agro Sarnese-Nocerino, Italia, #10 (6 lb,10 oz) 106 oz (Pachet de 2)+Include Gratuit Frunze de Busuioc de la Rhino Bine Alimentele,.071 oz

Strianese, San Marzano Tot Roșii Decojite în Piure de Tomate D. O. P., de la Agro Sarnese-Nocerino, Italia, 10 (6 lb,10 oz)

RON 72.00

Suma
În stoc

Delicios Premium San Marzano Tot Roșii Decojite în Piure de Tomate de la Agro Sarnese-Nocerino, Italia D. O. P. Sănătos fără Gluten.Italia este cel Mai Faimos Tomate, San Marzanos sunt Recoltate de la Compania Regiune din Italia.San Marzano Rosii sunt mai Subtiri, cu Gust mai Puternic, mai Dulce și mai Puțin Acide.Aduce Arome Distincte de Casă italiană de Gătit La Următoarea Pizza sau Paste.Premium Strianese, San Marzano Tot Roșii Decojite în Piure de Tomate D. O. P., de la Agro Sarnese-Nocerino, Italia, (6 lb, 10 oz) 106 oz (Pachet de 2) Agro Sarnese-Nocerino este o regiune geografică din Provincia Salerno, în regiunea Campania din sudul Italiei.Produs Recipes San Marzano roșii, împreună cu Romii roșii, au fost desemnate ca numai roșii, care pot fi utilizate pentru Vera Pizza Napoletana (Adevărat Pizza Napolitană). -Associazione Verace Pizza Napoletana Brand Story The San Marzano Rosii de Sarnese Nocerino Zona D. O. P. (denumire de origine protejată) în afară de a fi un aliment bun pentru dieta Mediteraneană, și mereu prezent pe Italian tabele, este, de asemenea, un produs bogat în vitaminele a, C, si unele a B grup.Acesta conține potasiu, fosfor și calciu prea.

Caracteristicile declarate

Produse conexe