.

.

kengbi Debavurare Metale Tool Kit Deburr Freze Set NB1100 Debavurare Mâner pentru Tub de Cupru Alezor Piese de schimb scule de Decupare Cutter Cuțit de Tăiere Ascuțite Marginea Bună a Suprafeței Prelucrate (de Culoare : B)

kengbi Debavurare Metale Tool Kit Deburr Freze Set NB1100 Debavurare Mâner pentru Tub de Cupru Alezor Piese de schimb scule de

RON 123.20

Suma
În stoc

Larga Utilizare : pentru otel, aluminiu, plastic,lemn,mdf si etc.Se potrivește atât pentru utilizarea acasă DIY proiecte profesionale și aplicații industriale, cum ar fi lucrări de instalații sanitare și de imprimare 3d de muncă.Durabil : lame Debavurare este fabricat din oțel de mare viteză.Ascuțite de tăiere margine de cruce găuri, găuri adânci, margini drepte și margini curbate.Convenabil : Acest debavurare instrument este ușor și compact pentru a se potrivi în buzunar oriunde.Puteți stoca lame de schimb prin deschiderea coada neagra capac. 1. Calitate ridicată a suprafeței : în Comparație cu utilizarea de slefuire roată sau alte unelte debavurare, pentru că instrumentul utilizează ascuțite de tăiere margine de tăiere, netezimea de suprafață este mare. 2. Ușor de utilizat și de economisire a costurilor : cutter este compact și portabil.Se poate înlocui lama de butoane simple, fără energie electrică și de aer comprimat, economisind astfel energie și costuri.

Caracteristicile declarate

Produse conexe