.

.

Dantela Domeniul 2.25 Inch Wide Black Stretch Dantelă Panglica cu Model Floral Dantelă Asieta pentru Benzi Jartiere Decorarea Florale Proiectarea și Meșteșuguri-5 Metri (7380-Negru)

Dantela Domeniul 2.25 Inch Wide Black Stretch Dantelă Panglica cu Model Floral Dantelă Asieta pentru Benzi Jartiere Decorarea

RON 17.98

Suma
În stoc

Materiale : 90% Nylon/10% Spandex.Vintage Întinde Dantelă Florale. 2.25 Inch Wide,5 Metri.Vom Folosi Soft Touch Material Stretch pentru a Face Atât de CONFORTABIL și DURABIL.Cea mai bună Alegere Pentru : DIY Benzi, Jartiere,Buchete ,Legături de Păr, Casa si Decoratiuni de Nunta,Ponei Titularii de drepturi și Alte Meserii.Dantela are originea în Europa a fost utilizat pe scară largă ornament în lux textile în al 16-lea.În plus, în zilele noastre oamenii se aplică creativ pentru a decora îmbrăcăminte, bunuri de uz casnic, partidul scenă și ambalaj cadou.Cred că achiziționarea de dantela sunt prietenii imaginativ și capacitatea practică.Ne străduim pentru a oferi materiale adecvate pentru DIY.Această Porțiune Dantela măsurile de 2 cm latime, este incredibil de moale la atingere și vă oferă doar dreptul de suma de elasticitate.Ideal pentru a utiliza pe hârtie proiecte de artizanat, rochii, rochii de infrumusetare, etc!Poate fi folosit pentru Cusut, Carte face, Quilting, rochii, Moda DIY, Doll face, etc! SATISFACȚIE de 100% SAU BANII INAPOI : Cu nostru nu-întrebări-a cerut, nu-hassle-a implicat Garanție de Bani Înapoi, vă sunt întotdeauna acoperite.Dacă nu sunteți 100% mulțumit, apoi va vom returna fiecare bănuț.Plasați comanda acum cu incredere!Observație : 1. Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare. 2. Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, pls înțelege.

Caracteristicile declarate

Produse conexe