.

.

L-SHISM Instrumente 3/5/7/10/11pcs Parte Sculptură Tăietor de Lemne Sigiliu Sculptură Piatră Litere Instrumente Kit de prelucrare a Lemnului (Culoare : #10)

L-SHISM Instrumente 3/5/7/10/11pcs Parte Sculptură Tăietor de Lemne Sigiliu Sculptură Piatră Litere Instrumente Kit de prelucrare

RON 122.20

Suma
În stoc

1. Cutter cap : cap de tăiere este format din oțel mangan, și bara de cosit este inoxidabil, care economisește timpul de stocare. 2. Oțel mangan sculptură în piatră tăietor : înfășurat în jurul fir de mătase maro. 3. Oțel mangan material : mai delicat capul de tăiere, înfășurat în jurul firului, nu alunecoase sau alunecos, este un instrument specializat pentru iubitorii de gravură. 1. Nu este necesar pentru a grava pe materiale de piatră Bahrain, și alte materiale tipărite.Nu se amestecă-le în materiale dure, cum ar fi jad, portelan, cristal, pietre, marmura. 2. Nu a lovit traseu cu o sapa sau ca timpul de gravare, pentru a preveni ruperea.Descriere : 3/5/7/10/11pcs Parte Sculptură Tăietor de Lemne Sigiliu Sculptură Piatră Litere Instrumente Kit Woodworking Specification : Categoria : oțel mangan sculptură în piatră cutter Material : 65 mangan, ridicat de carbon steel Overall lungime : 145 (mm) Număr de kituri : 3, 5, 7, 10, 11 packs Shank diametru : 3 (mm)domeniul de Aplicare : piatră cioplită chapter Cutter forma : plat tăiere margine, un oblice de tăiere margine, rotund cutter , împinge cutter , trage cutter, un mic fund plat, mare fund plat.Caracteristici : 1. Cutter cap : cap de tăiere este format din oțel mangan, și bara de cosit este inoxidabil, care economisește timpul de stocare.2. Oțel mangan sculptură în piatră tăietor : înfășurat în jurul valorii de mătase maro thread3. Oțel mangan material : mai delicat capul de tăiere, înfășurat în jurul firului, nu alunecoase sau alunecos, este un instrument specializat pentru iubitorii de gravură.1. Nu este necesar pentru a grava pe materiale de piatră Bahrain, și alte materiale tipărite.Nu se amestecă-le în materiale dure, cum ar fi jad, portelan, cristal, pietre, marmura.2. Nu a lovit traseu cu o sapa sau ca timpul de gravare, pentru a preveni ruperea.3. ar trebui să împiedice căderea pe ciment, gresie și alte teren greu daune margine.4. Dacă gravura este lung, lama devine plictisitoare, vă rugăm să-l poloneză pe.Pachetul Inclus : 1 x sculptură cutter set1 x sac de depozitare.

Caracteristicile declarate

Category:
manganese steel stone carving cutter
Material:
65 manganese, high carbon steel
Overall length:
145 (mm)
Number of kits:
3, 5, 7, 10, 11 packs
Shank diameter:
3 (mm)
Scope of application:
carved stone chapter
Cutter shape:
flat cutter edge, an oblique cutter edge, round cutter , push cutter , pull cutter, a small flat bottom, large flat bottom.
Features:
1. Cutter head:
The cutter head is composed of manganese steel, and the cutter bar is rustproof, which saves the storage time.
2. Manganese steel stone carving cutter:
wrapped around brown silk thread
3. Manganese steel material:
more delicate cutter head, wrapped around the thread, not slippery or slippery, is a specialized tool for engraving lovers.
1. It is not required to engrave the stone materials Bahrain, and other printed materials. Do not mix them in hard materials such as jade, porcelain, crystal, pebbles, marble. :
2. Do not hit the trail with a hoe or the like during the engraving to prevent breakage. :
3. should prevent falling on cement, tile floor and other hard ground damage edge. :
4. If the engraving is long, the blade becomes dull, please polish it on. :
Package Included:
1 x carving cutter set :
1 x storage bag :

Produse conexe