.

.

Din Oțel inoxidabil Unt de Raspandire Cutit MultifunCtional Miez de distribuție și Marginea dințată Shredder, Tocat Legume si Fructe, 3-în-1 Instrumente de Bucatarie (2 Seturi)

Din Oțel inoxidabil Unt de Raspandire Cutit MultifunCtional Miez de distribuție și Marginea dințată Shredder, Tocat Legume si

RON 32.34

Suma
În stoc

[High Quality] : Vom folosi cea mai bună calitate din oțel inoxidabil pentru a face lama cutite.Puteți să fiți siguri de a utiliza acest din oțel inoxidabil lamă de cuțit pentru că nu conține anumite impurități și impurități.Aceasta pasta rece cuțit este durabil și rezistent la coroziune. [Trei-in-unu de proiectare] : marginile zimțate face mai ușor pentru a felie de pâine și unt.O mică gaură alungită care se întind până la marginea lamei poate răsuci greu unt.Cele mai mari găuri pot face o mulțime de unt curl bogat în energie de pâine prăjită. [Siguranță] : design Ergonomic și suprafață netedă tratament asigura siguranța accidental te doare.Acest distribuitor unt este sigur chiar și pentru copii, și poate lucrurile unt/gem sau chiar ciocolata bucle în pâine prăjită cu unt. [Potrivit] : Aceste cuțite de unt sunt potrivite pentru industria alimentară, case, cafenele și restaurante; cuțite de unt poate tăia pâine, unt, brânză, fructe, legume și prăjituri. [Dimensiune] : dimensiunea fiecărui cuțit de unt este de aproximativ. 8.58 x 1.02 cm / 21.8 x 2.6 cm (lungime x latime), 70.8 de grame fiecare.rrrrr.

Caracteristicile declarate

Produse conexe