.

.

Din Oțel inoxidabil Cuțit de Unt Brânzeturi Brânză Desert Distribuitoare de Crema de Cutite Ustensile Tacâmuri de Desert Instrumente pentru pâine Prăjită mic Dejun Instrument(Negru)

Din Oțel inoxidabil Cuțit de Unt Brânzeturi Brânză Desert Distribuitoare de Crema de Cutite Ustensile Tacâmuri de Desert Instrumente

RON 19.98

Suma
În stoc

Făcut de gros și robust 18/10 din oțel inoxidabil cu oglindă lustruit,netede, durabile,mașină de spălat vase în condiții de siguranță.Design simplu si modern, se potrivește aproape orice set de veselă stil în timp ce adăugați mai mult sens de ceremonie în viața de zi cu zi.Design : Poate fi folosit ca distribuitor unt și unt bigudiu cuțit, cu lama perfect grosimea face răspândit dreptul de suma de unt/gemuri/creme pe pâine prăjită.În condiții de siguranță pentru a utiliza : Ergonomic și finisaj neted asigurată siguranța la zgarieturi accidental.Este sigur pentru copii.Ușor de curățat : masina de spalat Vase în condiții de siguranță, sau doar se clătește cu apă curentă.Dimensiune : 16.5*1.8 cm Package Incluse : 1 BUC*Unt Knife Material : Inox Steel Use : Sandwich Distribuitor de Unt Knife Color : alb/multicolor/aur/aur roz/negru/albastru/purple Features : Material : Aceasta se face în condiții de siguranță și rugina dovada din oțel inoxidabil, oferind rezistent la coroziune, durabil pentru mult timp de utilizare. Design : Poate fi folosit ca distribuitor unt și unt bigudiu cuțit, cu lama perfect grosimea face răspândit dreptul de suma de unt/gemuri/creme pe pâine prăjită. În condiții de siguranță pentru a utiliza : Ergonomic și finisaj neted asigurată siguranța la zgarieturi accidental.Este sigur pentru copii. Ușor de curățat : masina de spalat Vase în condiții de siguranță, sau doar se clătește cu apă curentă.Note : 1. Te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, vă mulțumesc pentru înțelegere!2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să înțelegeți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Caracteristicile declarate

Produse conexe