.

.

Silicon culoare solidă prânz box set, fructe frigider proaspete-păstrarea cutie, portabile, etanșe izolat caseta de prânz (galben)

Silicon culoare solidă prânz box set, fructe frigider proaspete-păstrarea cutie, portabile, etanșe izolat caseta de prânz (galben)

RON 48.20

Suma
În stoc

1. Bento box este un stil la modă, urmată de fashioniste.Ele sunt ușoare și ecologice.Au adus propria lor masa de prânz, care este delicios și cost-eficiente.Fructe, legume, carne, carne și alimente de bază sunt, de asemenea, indispensabil!. 2. Fiți siguri că acesta este fabricat din material PP care este în contact cu produsele alimentare, cu dublu strat partiție de proiectare și de mare capacitate.Partiția poate separa alimente.Este o buna alegere pentru mesele de zi cu zi. 3. O simplă cutie cu propriile mese, cu paravane mobile, care pot fi ajustate în funcție de proporția de feluri de mâncare.Distribuie tacamuri, masa de prânz cutii cu bețișoarele și linguri sunt stocate în caseta de prânz, sănătos și igienic. 4. Acesta poate fi încălzit într-un cuptor cu microunde, și capacul superior și partiție nu ar trebui să fie încălzit.Timpul suplimentar nu depășește 3 minute. 5. Există trucuri noi și rezonabil combinații alimentare pentru masa de prânz în fiecare zi.Spune la revedere de la fast-food, alimente sănătoase și delicioase idei noi.Strat dublu este independent, mâncarea este separat, aroma originală este păstrată, și vă puteți bucura cu ușurință delicioase fără fumat.Descrie : Nume : Depozitare Box Size : 18.5*10.5 cm Material : Silicone Shape : round Style : moderne și simple Due de iluminat și de afișare, imaginea este ușor diferită de produsul real.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, ne va ajuta să rezolve problema cât mai curând posibil.Pachetul Includingpacking lista : 1*cutie de Depozitare.

Caracteristicile declarate

Produse conexe