.

.

WYFDC Caseta de Bijuterii - Ware Bujor Caseta de Bijuterii Cutie de Depozitare Cadou de Nunta de Lemn Caseta de Bijuterii (Negru)

WYFDC Caseta de Bijuterii - Ware Bujor Caseta de Bijuterii Cutie de Depozitare Cadou de Nunta de Lemn Caseta de Bijuterii (Negru)

RON 1050.18

Suma
În stoc

●O combinație perfectă între clasic și modern, frumos și practice. ●Pur hand-made, pictura colorat realiste,bujori simbolizează bogat. ●Este confectionat din MDF si stropite cu woodenware vopsea,non-toxic și fără gust,delicată și netedă. ●Top din oțel inoxidabil de calitate hardware,Antic blocare din metal,oglinda Buna. ●Există trei straturi în total,de Înaltă calitate flocking cârpă moale și delicat,cu atenție de îngrijire pentru bijuterii.Material : densitate medie mdf, woodenware paint Product Dimensiune : 28*18*18cm Weight : 4kg MDF Cutie de Bijuterii 3 Straturi de Bijuterii Caz Organizator cu Inel de Suport Bijuterii Cutii de Depozitare cu Oglinda Antique Blocare din Metal și Stil Chinezesc de Culoare Bujor Pictura 28 * 18 * 18cm,negru.Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.Notă : Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Caracteristicile declarate

Produse conexe