.

.

cutie de prânz adult Încălzire cu Microunde Cutie Bento, Portabil Cutie Bento, Copii Și Adulți Ușor de Stivuire Bento Box Cutie de Prânz 2 Tier Cutie Bento,alb, roz Excursie la locul de muncă (de Culoare : A)

cutie de prânz adult Încălzire cu Microunde Cutie Bento, Portabil Cutie Bento, Copii Și Adulți Ușor de Stivuire Bento Box Cutie

RON 122.68

Suma
În stoc

Design simplu, indiferent de când este așa, această cutie bento nu va fi de actualitate. 1. Design simplu și elegant stil, potrivite pentru a merge cu mese de lucru cu mese. 2. Utilizarea de înaltă calitate, material PP, fara miros, pentru a proteja sănătatea ta și a familiei tale. 3. Bento box este legat cu o bandă elastică, care este convenabil pentru a lua și nu se încadrează peste. 4. Grila de proiectare, raport rezonabil de fructe și proteine, face viața mai hranitoare.O varietate de materiale, dublu-strat si cu un singur strat, adulți și copii, există corespunzătoare cutii bento în magazin, doar pentru convenience Product Nume : Portabil Bento Box Product material : PP+PE, etc. Dimensiune produs : lungime : 18.5 CM (7.28 în), latime : 10.5 CM (4.13 în), înălțime : 9.2 CM (3.62 în) Produs de culoare : alb, pink Scope de aplicare : de a ieși, de lucru cu mealsprompt : 1. Vă rugăm să verificați cu atenție dimensiunea și culoarea de articole inainte de a cumpara.2. Cu excepția produselor prezentate în fotografii de produs, alte elemente nu sunt incluse.3. Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, pot exista mici diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.4. Datele de mai sus este numai pentru referință, dimensiunea este măsurată manual, fiecare variabilă poate fi diferit, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, va vom raspunde în termen de 24 de ore și de a rezolva problema cât mai curând posibil.6. Schimbul de dumneavoastră și feedback-ul sunt binevenite, astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.

Caracteristicile declarate

Produse conexe