.

.

Schiță Creion, Prindere Confortabilă Desen Creion Grafit Scrie cu Ușurință cu Ușurință Curat pentru Acasă și pentru Școală(HB (fara cauciuc))

Schiță Creion, Prindere Confortabilă Desen Creion Grafit Scrie cu Ușurință cu Ușurință Curat pentru Acasă și pentru Școală(HB

RON 15.38

Suma
În stoc

Potrivit pentru persoane de toate vârstele, cum ar fi adulți, adolescenți, copii, băieți, fete, bărbați și femei.Circulare, hexagonale material lemnos, ergonomic proiectat pentru condiții de siguranță și confortabil de prindere.Un cadou minunat pentru școli, studenți și profesori la clasă, ușor de a scrie, desena sau schita de ore.Realizate din lemn și grafit, ușor de curățat și ascuți, pot oferi maxim de punctul de rezistență.Produce un întuneric, persistent, ușor de citit, în concordanță perie accident vascular cerebral, ușor și convenabil de a folosi.Caracteristică : 1. Realizate din lemn și grafit, ușor de curățat și ascuți, pot oferi maxim de punctul de rezistență.2. Produce un întuneric, persistent, ușor de citit, în concordanță perie accident vascular cerebral, ușor și convenabil de a folosi.3. Circulare, hexagonale material lemnos, ergonomic proiectat pentru condiții de siguranță și confortabil de prindere.4. Potrivit pentru persoane de toate vârstele, cum ar fi adulți, adolescenți, copii, băieți, fete, bărbați și femei.5. Un cadou minunat pentru școli, studenți și profesori la clasă, ușor de a scrie, desena sau schita de ore.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Grafit Pencil Material : Lemn + Graphite Pencil Dimensiune : Aprox. 17.2 cm / 6.8 în(manual de măsurare vă rugăm să permiteți eroare minoră) Cantitate : 10buc Utilizare : Schiță, compoziție, desen, scris, și așa mai departe.Aplicație : Acasă, companie, școală și în alte locuri.Lista de pachete : 10 x Creion Grafit.

Caracteristicile declarate

Item Type:
Graphite Pencil
Material:
Wood + Graphite
Pencil Size:
Approx. 17.2cm / 6.8in(manual measurement please allow minor error)
Quantity:
10pcs
Use:
Sketch, composition, design, writing and so on.
Application:
Home, company, school and other places.
Package List:
10 x Graphite Pencil :

Produse conexe