.

.

Xtrempro Coaxial la Toslink Digital Audio Converter, Suport Pcm & Bitstream Semnale, pentru Home Theater, Calculator Muzical - Negru (65039)

Xtrempro Coaxial la Toslink Digital Audio Converter, Suport Pcm & Bitstream Semnale, pentru Home Theater, Calculator Muzical

RON 62.90

Suma
În stoc

Coaxial la TOSLINK digital Audio converter.Suportă până la Dolby digital sau DTS 5. 1. Alimentare Usb adaptor AC; ușor de utilizat și transporta caietul de sarcini.Rate de eșantionare : 44. 1k Hz / 48k Hz / 96k Hz / 192k Hz.Dimensiuni Mici : 2. 25 x 2. 75 x 0. 9. Avem expertiza inovatoare, de înaltă performanță și cele mai bune-in-clasa de produse pentru a servi noastră globală de parteneri și clienți Ne-am angajat pentru a aduce de tăiere-marginea de tehnologie de calitate superioara la preturi accesibile cu partenerii și clienții noștri de la an la an a veniturilor growththis converter permite o coaxial semnalul audio să fie convertite pentru a se strecura audio digital pentru home theater surround sound Aplicații sau calculator muzical sisteme de Acest convertor suporta ambele PCM și flux de biți, aceste semnale nu decoda semnalul audio doar converti intre semnalul electric și semnalul optic se sprijini toate decoda formatele respective interfață acceptă caracteristici.Coaxial pentru a se strecura digital audio converter.Suportă până la Dolby digital sau DTS 51. Alimentare Usb AC adaptor Ușor de utilizat și transporta Caietul de sarcini.Rate de eșantionare 441 Khz 48 Khz 96 Khz 192 Khz.De mici dimensiuni 225 x 275 x 09. Greutate 046 lbs.

Caracteristicile declarate

Produse conexe