.

.

idio22Q de Depozitare a Alimentelor Recipient de Sticlă de Cereale Containere cu Etanșare Capac pentru Zahăr, Făină de Cereale, Paste, Gustare Ceai, Boabe de Cafea, Albastru, 350ml

idio22Q de Depozitare a Alimentelor Recipient de Sticlă de Cereale Containere cu Etanșare Capac pentru Zahăr, Făină de Cereale,

RON 17.96

Suma
În stoc

Animal de COMPANIE. [HIGH QUALITY]Aceste camara de depozitare containere sunt fabricate din înaltă calitate sticlă borosilicată mare, care are o calitate decentă.Containerele sunt destul de robust și frumos caută.Clar de sticlă vă permite să vedeți ce este în container, puteți obține ceea ce vrei cu ușurință, fără a deschide fiecare container. [4 Dimensiuni Disponibile]Au patru 3. 3inch largă borcane de sticlă cu capace și înălțimi diferite. 3inch pentru cafea, ceai, condimente, sare sau zahăr container. 3. 9inch pentru nuci, semințe și bomboane borcan. 6 inch pentru o buna wholegrains, fasole, orez sau recipient, în timp ce 7. 2inch este mare pentru paste, făină și un borcan!. [Etanș de Plută Cork Capace]Nu este doar atractiv, veți avea dragoste pe care Pluta - Pluta capacele sunt 100% etanșe recipiente pentru alimente!Ca tine loc de capac, pentru a asculta pentru unique Whooshnoise, și bine - iubit!ca sigiliu ermetic versiuni.Asta e satisfacatoare sunet de alimente proaspete!. [Design pot fi stivuite]Cu design pot fi stivuite, aceste plastic, containere de depozitare va face utilizarea mai eficientă a fiecare centimetru din casa ta bucătărie.Dacă aveți o mare sau mică cămară, aceste durabil containere va ajuta să vă organizați bucătărie și cămară mai bine.Ușor de curățat și în mașina de spălat vase în condiții de siguranță, vă rugăm spălare de mână capac. [Servicii de înaltă]Suntem foarte vanzatori profesionale.Dacă aveți orice întrebări în timpul utilizării, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.Vă rugăm să nu ezitați să cumpere, pentru venirea ta.Multicereale Ceai de Stocare Rezervor Transparent Sigilat Cutii de sarcini : Produs : Sticla sigilat Material : PET+ PE Caietul de sarcini : Mic/ Mediu/ Mare Culoare : Transparent Caracteristici : 1. Sticlă borosilicată mare poate corpul, mai transparent, mai texturate; sticlă borosilicată mare poate rezista instantanee diferenta de temperatura de - 30° C - 120° C 2. Pluta - pluta sigiliu, mai mult de grad și sens de design 3. Este un bun recipient care poate ține de fasole, ceai, fructe uscate, condimente, etc.Acesta este un timp de viata ta. 4. O varietate de dimensiuni sunt disponibile pentru tine pentru a satisface diferite nevoi de depozitare sticle Transparente, stilul minimalist face un decor minunat in bucataria ta.Design creativ, umiditate și praf.Funcțional, perfect pentru a lucra ca un rezervor de stocare.Pluta va a sigila bine sticla pentru a face etanș pentru prospețime.Notă : Ușoară Eroare În Măsurătoare Manuală, Aberatiile Cromatice Din Cauza La Problema De Iluminat Și Calculator Ecran.Pentru Înțelegere!- Culoare : Roz.Albastru - Dimensiuni : 8. 5x8. 5x10cm Pachetul include 1 x Alimente Container de Depozitare.

Caracteristicile declarate

Product:
Glass sealed can
Material:
PET+ PE
Specifications:
Small/ Medium/ Large
Color:
Transparent
Features:
1. High borosilicate glass can body, more transparent, more textured; high borosilicate glass can withstand the instantaneous temperature difference of- 30° C- 120° C :
2. Cork- cork seal, more grade and design sense :
3. It is a good container that can hold bean tea, dried fruit, seasoning, etc. It is a for your life. :
4. A variety of sizes are available for you to meet different storage needs :
Transparent bottles, The minimalist style makes it a wonderful decor in your kitchen. Creative design, moisture, and dustproof. Functional perfect to work as a storage tank. The cork will tightly seal the bottle to make it airtight for freshness. :
Note:
Slight Error In Manual Measurement, Chromatic Aberration Due To Lighting Problem And Computer Screen. For Your Understanding!
- Color:
Pink. Blue
- Size:
8. 5x8. 5x10cm

Produse conexe