.

.

DZWYC Container de Depozitare Inteligent Vid Cereale Distribuitor de produse Alimentare Container Etanș pentru Bucatarie Orez Dozator 24.6X24.6CM 28.6X31.6CM Bucătărie (Culoare : Alb, Dimensiune : 28.6X31.6cm)

DZWYC Container de Depozitare Inteligent Vid Cereale Distribuitor de produse Alimentare Container Etanș pentru Bucatarie Orez

RON 121.60

Suma
În stoc

Acest orez container de depozitare este ușor de a deschide și închide, are o firma de sigiliu, și este reutilizabil. 【Economie de SPAȚIU】Inteligent vid orez găleată poate fi plasat în colțul, practice și cu economie de spațiu, de mare capacitate, poate deține 6 KG, 10 KG de cereale. 【De MATERIAL ȘI DIMENSIUNEA】Realizate din produse alimentare clasa a material PP, sigur și sănătos, durabil și durată lungă de viață.Dimensiunea de orez găleată este de 24.6 X24.6cm, 28.6 X31.6cm/. 【】 CARACTERISTICI de protecția Mediului materiale, razele ultraviolete, de calitate alimentară în condiții de siguranță materiale, automat aspirarea, USB de încărcare, de mare capacitate, robustețe și durabilitate. 【DETALII】indicator LED, lumină roșie intermitentă : aspirarea sau lumina ultravioleta este de lucru.Non-alunecare de cauciuc pad la partea de jos a casetei poate fi plasat stabil, fără alunecare.Etanșare cu inel de silicon pentru imediată de etanșare.Încastrat mânere pe laterale face mai ușor pentru a muta.Nu include obiectele decorative prezentate în fotografii de produs.【Numele】Inteligent Vid Orez Tambur 【】 Dimensiune 24.6 X24.6cm, 28.6 X31.6cm/【de Material】Alimente grad material PP【culoare】Alb【Capacitate】6 KG, 10 KGNote : Elemente, altele decât produsele se arată în descrierea produsului ecran sunt doar pentru scopuri demonstrative și nu includ cereale.1. Dimensiunile sunt toate măsurată manual, pot exista mici erori în realitate.2. Din cauza la lumina probleme, imaginea poate avea un anumit diferență de culoare, vă rugăm să consultați produsul real!După vânzare : bine ati venit la magazinul nostru!Magazinul nostru vă va oferi cu 24-ore customer service on-line.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți!Dacă aveți nevoie de alte stiluri, vă rugăm să contactați-mă, magazinul nostru are o varietate de stiluri si culori, puteți să-l verifica în magazinul meu.

Caracteristicile declarate

Produse conexe