.

.

Disecu Grele Lungă perioadă de Suspendare de 4 Cifre Combinație de Blocare în aer liber rezistent la apa Resetabile Lacăt cu Cablu de Oțel pentru Biciclete, Poarta, Gard (Negru)

Disecu Grele Lungă perioadă de Suspendare de 4 Cifre Combinație de Blocare în aer liber rezistent la apa Resetabile Lacăt cu

RON 43.98

Suma
În stoc

Placat cu Oțel și din Metal Solid. 【Value Pack & 2 Pack】Un ambalaj include un heavy duty 4 cifre lungă perioadă de suspendare combinație lacăt, cu un 6-ft grele de securitate cablu de oțel. 【Ridicat de Securitate】 flexibile acoperite cu vinil; împletitură cablu de oțel oferă puternică rezistența la tăiere și rezistență maximă.Și acoperire de vinil, pentru cablu de oțel protejează împotriva ruginii și zgarieturi. 4 cifre combinație de blocare a sistemului de acces fără cheie confort, oferă un nivel suplimentar de securitate cu 10000 de combinații, de 10 ori mai sigur decât de 3 cifre combinație de blocare. 【Durabil Material & Design Excelent】 Combinație de blocare este construit cu un corp metalic turnat pentru putere și capacitatea de vreme, a antirugină, rezistent la apa, taie-rezistenta funcție.Convenabil și acces fără cheie de design, partea de jos a ferestrei pentru ușor de stabilit propriul sistem de blocare combinație.Securitate cablu de oțel caracteristici 10mm diametru cu 7 împletitură de cabluri de oțel, construcția oferă puterea și flexibilitatea de-a lungul cu tăietură puternică rezistență, dublu-curbat capete pentru a permite utilizarea cu lacăt. 【Pe scară largă Utilizare】 Securitate cablu de oțel cu diametrul de 10 mm / 0,4 in, lungime de 1800 mm / 70.Combinație lacăt cu securitatea cablu de oțel este un partener bun, poate fi folosit pentru mai multe opțiuni, ideal pentru cele mai multe sarcini, cum ar fi biciclete, piept, școală, angajat, sală de gimnastică și de sport dulap, caz, gard, coolere, poarta, hasp de cabinet si de depozitare și alte obiecte mari. 【Timp de viață de Garanție】 satisfactia Dumneavoastra este valoarea de disecu blocare existența lui!Orice nesatisfăcătoare achiziționarea de această lungă perioadă de suspendare combinație lacăt și de securitate cablu de oțel, contactați-ne la orice moment, putem retrimite înlocuire gratuită sau restituire, plata integrală. ● Setați Propriul Combinație Lacăt Disecu 4 cifre combinație de blocare oferă 10.000 de combo coduri pentru adăugarea de mai multe de securitate care se compară cu 3 cifre combinație de blocare. ● Robust si Durabil Material să Fie făcut de înaltă rezistență din oțel călit și metal solid, mai puternic decât lumina taxe de blocare, care oferă protecție și securitate de la furt. ● Portabile de Dimensiuni Compact în dimensiuni, portabil, pentru transport ușor. ● Caietul de sarcini : .

Caracteristicile declarate

Produse conexe