.

.

Portavoce Megafon Portabil Vorbitor Portavocea w/Built-in Sirena si Volum Reglabil, USB, Difuzor Ghid de Călătorie Discurs Învăța Voce Amplificator Portavocea (Culoare : Roz)

Portavoce Megafon Portabil Vorbitor Portavocea w/Built-in Sirena si Volum Reglabil, USB, Difuzor Ghid de Călătorie Discurs Învăța

RON 74.20

Suma
În stoc

Prompt vocal funcția : prompt vocal pentru butonul de funcționare, în timp real feedback-ul vă permite pentru a confirma dacă butonul de funcție este activată în mod corect.Super tare volumul : puternică putere de penetrare, volum tare vă ajută să vă țipăt ușor. 500 de METRI ULTRA-LUNGI de TRANSMISIE : o pătrundere Puternică cu mare putere, mai mare de transmisie a sunetului zonă, și mai convenabil utilizarea în aer liber. 75° PLIABIL MÂNER : mâner adoptă un design pliabil, pliere unghi poate ajunge la 75 de grade, și are atât portabilitate și performanță.Este un design atent. 240 de-a Doua Înregistrare Redare în Buclă : 240 de-a doua funcție de înregistrare, mult mai potrivit pentru mall-uri, de căutare și salvare, precum și în alte locuri.Mâner pliabil : usor de transportat si nu ocupa spațiu.Mânerul adoptă un design pliabil, care este convenabil de a transporta și de flexibil pentru a utiliza.CLAR ȘI cu voce TARE : difuzor poate fi activat, difuzor este mai mult de 200 de metri, sunetul este puternic, iar calitatea sunetului este clar.Nume produs : Megafon/Portabile Voce Amplifier Product dimensiune : 136*220mm Recording timp : 240 seconds Battery capacitate : 1500 m Ah Body material : ABS inginerie material Working tensiune : DC 3.7 VType caracteristici : portabile megaphone Note : 1. Vă rugăm să verificați dimensiunea și culoarea înainte de a cumpăra.2. Vă rugăm să rețineți că poate exista o ușoară diferență de culoare din cauza monitoare diferite, vă rugăm să înțelegeți.3. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.200 de-a doua buclă de redare de înregistrare : amplificatorul are un built-in cip de memorie, iar înregistrarea poate fi jucat în bucle fără a fi nevoie de o unitate flash USB.Este foarte convenabil pentru a încărca direct cu un suport încărcător : amplificatorul este echipat cu un suport încărcător și un cablu de încărcare USB direct, așa că este foarte convenabil pentru a încărca.

Caracteristicile declarate

Produse conexe