.

.

Mare de flori, Agrafe de Par 8 Bucati Set - Include 4 buc Bujor Floare Clipuri de Păr și 4buc Floare Trandafir Barrette de Par Accesorii pentru Dansator de Flamenco Beach Party Eveniment Nunta (Roz+Rosu+Alb+Galben)

Mare de flori, Agrafe de Par 8 Bucati Set - Include 4 buc Bujor Floare Clipuri de Păr și 4buc Floare Trandafir Barrette de Par

RON 25.98

Suma
În stoc

✿ Conținut pachet - Un set cu 4 piese bujor clipuri de păr și 4 bucăți rose clipuri de păr, simplu si elegant, ușor pentru a se potrivi hainele tale stil sau partaja cu prietenii tăi, satisface nevoile dumneavoastra diferite. ✿ Material - Aceste flori, agrafe de par este realizat din tesatura de poliester (floare) și oțel inoxidabil (clip) cu 2 stil floral, ușor și durabil. ✿ Size - bujor trandafir agrafele de par este de aproximativ 4.33 inch în diametru, cu 1.57 lungime aligator clipuri, usor de purtat-o ferm pe site-coafura, potrivit pentru toate femeile și fetele. ✿ Design - mai Multe straturi de petale florale artificiale cap cu oțel inoxidabil durabil de aligator clip și broșă pin, pot fi utilizate ca accesorii de par sau brosa, asistent bun pentru a face și ușor de DIY propria coafura. ✿ Largă Aplicare Frumoase accesorii de par pentru mireasa nunta de domnisoare de onoare, dansator de flamenco, petrecere, zi de naștere, vacanță pe plajă, spectacole, festivaluri, fotografie.De asemenea, up-și-vin accesorii pentru decorarea pălărie, Halloween coroană de flori, etc. Doar le folosesc cu imaginație bogată!.Culoare : Roz+Rosu+Alb+Galben.

Caracteristicile declarate

Produse conexe