.

.

Easylee Gratar Foisor Adăpost de Înlocuire Baldachin 5 'x8' Dublu Niveluri BBQ Cover Acoperiș se POTRIVESC DOAR pentru Chioșc Model L-GG001PST-F (Visiniu)

Easylee Gratar Foisor Adăpost de Înlocuire Baldachin 5 'x8' Dublu Niveluri BBQ Cover Acoperiș se POTRIVESC DOAR pentru Chioșc

RON 53.98

Suma
În stoc

【Adaptabil】gratar foisor de înlocuire baldachin se potriveste DOAR următoarele gratar foisor model# L-GG001 PST-F, L-GG001 PST-H, L-GG001 PST-F11, L-GG034 PST, L-GG001 PST-L, ȘI NU este COMPATIBIL CU ALTE CHIOSCURI. 【Ingenioase de Design】partea De sus a foisorul dispune de un classic double-decker design, care include o mare de sus, și un mic top cu un strat respirabil în mijlocul oferă ventilație și stabilitate împotriva conditii de vant aerisit si respirabil. 【Materiale superioare】materialul este 100% poliester cu protecție UV, hidrofug, CPAI-84 de ignifugare certificare. 【Ușor de instalat】dublu-strat gratar foisor baldachin este foarte ușor de instalat, și vei fi uimit că este nevoie de doar 1-2 persoane de a se instala în câteva minute.Veți găsi că este foarte ușor de instalat și de a elimina. 【Vă faceți griji Gratuit】 Ușor de curățat și de întreținere reduse, cu o garantie de 12 luni incluse.Dacă aveți probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Culoare : Visiniu | Dimensiune : GRĂTAR de SUS 5x8.

Caracteristicile declarate

Produse conexe