.

.

Dream Art Impermeabil în aer liber Patio Perdele Draperii Baldachin Chioșc de Confidențialitate Nuante/Jaluzele,Dungă, pentru Terasa Veranda Ușa Pergola,Cabana,Foisor, Ponton, Alb Perlat (54x 84)

Dream Art Impermeabil în aer liber Patio Perdele Draperii Baldachin Chioșc de Confidențialitate Nuante/Jaluzele,Dungă, pentru

RON 45.98

Suma
În stoc

✅GATA FĂCUTE - Cortina pachetul include 1 panou, fiecare panou măsuri 54'wide x 96 ' drop, adâncimea măsuri de etanșare de top.Pentru buna satietate, panouri ar trebui să măsoare de 1,5-2,7 ori lățimea ferestrei. ✅SUS GROMMET - 8 feliuta de sus chromes (diametru exterior este de 6 cm,diametru interior de 3,6 cm.) face cortina panouri gata de utilizare, universal se potrivesc cele mai multe dintre poli cortina care cu diametrul de până la 3.7 cm Ușor de a pune sus și slive. ✅MULTI-UTILIZARE : -design de Moda pentru utilizarea în interior și exterior,Curte, Veranda Ușă, Pergola,Cabana,Foisor,Doc Plaja etc. ✅CARACTERISTICI SPECIALE : - .Tesatura de inalta densitate adoptes mai recente textile technologie, mai moale și dă un sentiment de eleganță rafinată. ✅USOR de intretinut - 100% poliester.Același material și culoare ca și fața.Mașină de spălat sub 31 de grade.De înaltă calitate tesatura Oxford.Textura delicata.Curat si respirabil.Protecție UV.Țesătură de poliester Singur strat mare cantitate țesătură de poliester,rezistent la apa.Ușor de îngrijire.

Caracteristicile declarate

Produse conexe