.

.

OVASTLKUY 10 x 10 metri în aer liber Pop-Up Cort Baldachin Foișor Grele Petrecere de Nunta Eveniment Cort (cu Perete Lateral, Roz)

OVASTLKUY 10 x 10 metri în aer liber Pop-Up Cort Baldachin Foișor Grele Petrecere de Nunta Eveniment Cort (cu Perete Lateral,

RON 211.98

Suma
În stoc

1.※Ușor de Pop-Up Cort Baldachin : 10 x 10 ft Ohuhu cort baldachin poate fi ușor de pop-up cu doar 2 persoane, dotată cu roți geanta pentru un transport usor. 2.※210 D Oxford Impermeabil strat de argint partea de sus, pentru aer liber, expoziții sau evenimente în aer liber cu protecție deasupra. 3.※Mare Pentru Evenimente în aer liber : Simplu de set-up și reglabil pe înălțime, perfect pentru recreere in aer liber, evenimente cum ar fi plajă excursii, picnicuri, și așa mai departe!. 4.※Pliere cadru de oțel, fără piese libere.Nu sunt necesare instrumente. 5.※Garanție : dacă primiți elementul deteriorat parțial sau accidental, ați putea să ne contactați în primul rând, vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve.Baldachin este un versatil și ușor de reglat baldachin umbra construit pentru o serie de evenimente în aer liber și de agrement folosește.Baldachinul protejeaza utilizatorii de razele UV dăunătoare și burniță.Usor, dar robust design permite configurarea rapidă, în timp ce geanta de transport permite pentru un transport usor si portabilitate.

Caracteristicile declarate

Produse conexe