.

.

Foișor Universal de Înlocuire de Confidențialitate Cortina - Gafrem 2 Pack Baldachin Partea laterală a Panoului de Perete se potrivește 10ft Chioscuri (Maro, 10X10 m)

Foișor Universal de Înlocuire de Confidențialitate Cortina - Gafrem 2 Pack Baldachin Partea laterală a Panoului de Perete se

RON 41.70

Suma
În stoc

【Material rezistent】perdele de Confidențialitate NUMAI.Nu inclusiv baldachin și modele de metal. 100% poliester, UV-protejate, hidrofug, dar nu de apă-dovada.CPAI-84 Standard ignifug tesatura.Confidențialitate panouri pentru 2 pereti/părți NUMAI. 【Informații despre produs】Dimensiune : 10ft Lungime x 7ft Înălțime.Această dimensiune este potrivit pentru cele mai multe, 10'x 10' chioscuri.Există un fermoar în mijlocul de fiecare perdea.Fiecare perdea are 12 cârlige de pe partea de sus și 5 curele de fixare pe laturile. 【Ușor de instalat】Perdele sunt echipate cu CÂRLIGE, astfel încât nu aveți nevoie pentru a achiziționa alte accesorii pentru a finaliza instalarea.Procesul de instalare este foarte simplu și veți fi surprins să afle că este nevoie de doar câteva minute. 【Funcții Versatile】Folosit pentru foișor în aer liber, terasă, grădină, punte, sau verandă ca laterali.Alegerea ideala pentru intimitatea perete.Folosind aceasta vă va da mai multă intimitate și a vă proteja de soare și de ploaie. 【Notă】 PACHETUL INCLUDE 2 perdele și 24 de cârlige.BALDACHIN ȘI MODELE DE METAL NU SUNT INCLUSE.Vă rugăm să faceți măsurători de chioșc ta și de a face sigur că produsul nostru va potrivi.Perete poate fi instalat în câteva minute, dar aceasta nu diminuează durabilitatea sa.Forma și funcția poate fi menținut pentru o lungă perioadă de timp.Puteți crea un spațiu privat pentru a găzdui mai multe petreceri in aer liber sau doar să se bucure de curte singur.

Caracteristicile declarate

Produse conexe