.

.

Foișor Universal de Înlocuire de Confidențialitate Cortina - Gafrem Baldachin Partea laterală a Panoului de Perete se potrivește 12ft Chioscuri (Kaki, 10x12 picioare)

Foișor Universal de Înlocuire de Confidențialitate Cortina - Gafrem Baldachin Partea laterală a Panoului de Perete se potrivește

RON 378.00

Suma
În stoc

【Material rezistent】perdele de Confidențialitate NUMAI.Nu inclusiv baldachin și modele de metal. 100% poliester, UV-protejate, hidrofug, dar nu de apă-dovada.CPAI-84 Standard ignifug tesatura.Confidențialitate panou pentru un perete/SINGURA parte. 【Informații despre produs】Dimensiune : 12ft Lungime x 7ft Înălțime.Această dimensiune este potrivit pentru cele mai multe, 10'×12' chioscuri.Există un fermoar în mijlocul de fiecare perdea.Fiecare perdea are 12 cârlige de pe partea de sus și 5 curele de fixare pe laturile. 【Ușor de instalat】Perdele sunt echipate cu CÂRLIGE, astfel încât nu aveți nevoie pentru a achiziționa alte accesorii pentru a finaliza instalarea.Procesul de instalare este foarte simplu și veți fi surprins să afle că este nevoie de doar câteva minute. 【Funcții Versatile】Folosit pentru foișor în aer liber, terasă, grădină, punte, sau verandă ca laterali.Alegerea ideala pentru intimitatea perete.Folosind aceasta vă va da mai multă intimitate și a vă proteja de soare și de ploaie. 【Notă】 PACHETUL INCLUDE 1 cortina și 12 cârlige.BALDACHIN ȘI MODELE DE METAL NU SUNT INCLUSE.Aveți nevoie pentru a achiziționa 4 perdele pentru a închide complet foișor.Și vă Rugăm să faceți măsurători de chioșc ta și de a face sigur că produsul nostru va potrivi.Perete poate fi instalat în câteva minute, dar aceasta nu diminuează durabilitatea sa.Forma și funcția poate fi menținut pentru o lungă perioadă de timp.Puteți crea un spațiu privat pentru a găzdui mai multe petreceri in aer liber sau doar să se bucure de curte singur.

Caracteristicile declarate

Produse conexe