.

.

Maro Perete Autocolant de Perete de Vinil Citate Binecuvânteze Această Casă și Toți cei care Intră Decalcomanii de Perete Amovibil Vinil DIY Fluture Pasăre Home Decor Decor de Perete Autocolante de Perete pentru Camera de zi Intrarea rampei ce ducea spre Sala de Mese.

Maro Perete Autocolant de Perete de Vinil Citate Binecuvânteze Această Casă și Toți cei care Intră Decalcomanii de Perete Amovibil

RON 19.98

Suma
În stoc

Pachetul include : vei primi un set de perete decal autocolant, inclusiv binecuvânteze citate Binecuvânteze Această Casă și pe Toți cei care Intra cu 10 bucati fluturi, 3 bucăți de păsări, 2 bucăți de flori de viță de vie.poate te cunosc de decorare perete.Binecuvântează citate design : perete autocolant este de imprimare cu cuvinte să Binecuvânteze Această Casă și Toți cei care Intră, design de designeri noastre, imprimare clară, păsări, fluturi, flori, viță de vie a face aspectul perete vii și fermecătoare instantaneu.Buna dimensiuni : vei primi un autocolant de perete de formă compact care dimensiunea de aproximativ 35,5 x 11.8 inch, și când ați terminat dimensiune aproximativ 37.2 x 16.4 inch.puteți ajusta dimensiunea în funcție de nevoie de dumneavoastră.Material durabil : autocolante de perete de arta sunt realizate din PVC de calitate cu material rezistent la apă și durabil pentru utilizarea de lungă durată, nu se estompeze sau decolora.Este ușor pentru a lipi pe perete, și ușor pentru a elimina, fără a deteriora peretele.Aplicarea pe scară largă : acest binecuvântează citate autocolant perete e bine de aplicat la decoratiuni de perete și ușa de intrare, lipite oriunde doriți pentru a decora casa ta.potrivit pentru cele mai multe din greu și suprafețe netede, cum ar fi pereti, sticla, oglinzi, ceramica, usi, mobilier, metal, ferestre etc. Aceste decalcomanii de perete pot fi aplicate la orice mai greu și suprafețe netede, cum ar fi pereți, ceramică, sticlă, oglinzi, usi, mobilier, metal, ferestre și așa mai departe.Vă rugăm să le folosiți pe uscat, curat și suprafață netedă pentru un efect mai bun.Specificatii : Culoare : maro Material : PVC dimensiune Foaie : 35.5 x 11.8 cm Finisaj dimensiune : 37.2 x 16.4 inchs Pachet : 100% nou pachetul in rola.Cum să utilizați : 1. face un plan de decal poziție. 2. curățați suprafața și păstrați-l uscat. 3. îndepărtați adezivul de pe autocolant. 4. post autocolante pe perete.Sfaturi cald : 1.Puteți face referire la imaginea de produse finite, sau DIY singură idee și dimensiunea. 2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiunea erorilor datorate manuală de măsurare. 3.Culorile poate exista o ușoară diferență din diferite ecrane, vă mulțumesc pentru a înțelege.

Caracteristicile declarate

Produse conexe