.

.

Jwodo Pneumatice Muffler Amortizor de zgomot a Filtrului cu 1/2 BSPT Filet, 2 buc Debit de Aer Reglabil de Control al Zgomotului Reductor, Sinterizate de Evacuare a Aerului cu Corp din Alama si Extra Banda de Teflon (1/2, 3Packs)

Jwodo Pneumatice Muffler Amortizor de zgomot a Filtrului cu 1/2 BSPT Filet, 2 buc Debit de Aer Reglabil de Control al Zgomotului

RON 13.98

Suma
În stoc

【De MATERIAL】reglabil Pneumatic de Evacuare, Amortizoare de zgomot sunt realizate din cupru de inalta presiune, rezistent, nu este ușor de rugină, mare pentru reducerea zgomotului.Etanșare bandă este fabricat din Teflon, cu o densitate bună, mai etanșare excelentă abilitate decât standard de casete. 【】 FUNCȚII Sinterizate Bronz de Evacuare a Aerului Fulare sunt utilizate pe scară largă pentru a reduce dinamic de zgomot de componente pneumatice sau curățarea de evacuare a aerului sistem pneumatic.Inovatoare șurub reglabil pe partea de sus de amortizoare de zgomot poate fi ajustat pentru a controla fluxul de aer, care se pot întâlni diferite condiții de lucru. 【CAIETUL de sarcini】Conexiune Filet : G 1/2" (1/2" BSPT).Presiune maxima de lucru : 300 PSI, Max Temperatura de Operare : 35 F la 300 F. 【APLICAREA】Noastre de aer comprimat fulare sunt utilizate pe scară largă pentru aer cilindri, electrovalve, Manivela cazuri, cutii de viteze, tancuri de ulei, unelte pneumatice și mai mult. 【GARANȚIE de SATISFACȚIE】Ne menținem angajamentul față de calitate și va garanta 100% satisfacție a Pneumatice de Eșapament și de Teflon Caseta combo.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă există orice întrebare.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cât mai curând posibil.Jwodo Reglabil de Evacuare a Aerului Fulare sunt utilizate pe scară largă pentru a reduce dinamic de zgomot de componente pneumatice sau curățarea de evacuare a aerului în sistem pneumatic.Fluxul de aer de amortizoare de zgomot poate fi ajustat pentru a satisface diferite condiții de lucru.Caietul de sarcini : Element : Aer de Evacuare, Amortizoare de zgomot Material : Alama Element filtrant : Bronz Sinterizat Filet : 1/2" BSPT sau G 1/2" Element : Etanșare Bandă Materiale : politetrafluoretilena (P. T. F. E. ) Pachetul include : 2 buc x 1/2" Alamă Tobei de Eșapament 1 buc x Teflon Benzi.

Caracteristicile declarate

Produse conexe