.

.

Colecție de monede Suport de Carte pentru Colectionari, 260 Buzunare Monede de Colectare Album cu Fermoar și Mâner. Moneda de Afișare de Stocare de Caz pentru Bani Monedă de Colectare de Bunuri, Factura Comemorative (Doar Cutia)

Colecție de monede Suport de Carte pentru Colectionari, 260 Buzunare Monede de Colectare Album cu Fermoar și Mâner. Moneda de

RON 37.76

Suma
În stoc

260 Buzunar Monedă de Colectare de Carte pentru cele Mai multe Dimensiuni : colecție de Monede titularul 13 mâneci din material plastic (20 monede buzunare pe carte maneca) pentru a stoca 260 colecție de monede și provizii.Moneda liant pagini dimensiune : 8.25*11.1 inch, fiecare liant buzunare dimensiune : 1.6*1.7 cm (46*46mm).Colecție de monede consumabile pentru 20/ 25/ 27/ 30/ 38/ 46mm monede.Moneda suporturi pentru colectori este dedicat pentru Argintului American Eagle monede, lingouri de argint, provocare monede, NOI quartes sau dolari. (Singura moneda de rezerva).Mâner comod de Suportul Monede : Moneda titularul album cu mâner robust, de colectare de monede consumabile este convenabil pentru a transporta și de a afișa atunci când te duci afară.Moneda suport de carte este cadoul perfect pentru colecționari, prietenii sau copiii carora le place monede pentru colectionari.Exterior dimensiuni : 12.9*2.5*10.6 inci.Moneda Carte de Stocare Album cu Fermoar t au o monedă de un dolar suport pentru a vă ajuta să colecteze monede de dolari, aceasta nu numai că va fi în detrimentul conservării și colectarea de monede, dar, de asemenea, incomod pentru a găsi.Avantajele Noastre. 1. Mâner robust de monedă, cărți de colecție, convenabil pentru a transporta și de afișare. 2. Moneda album cu fermoar previne pagini și monede de la care se încadrează afară. 3. D-în formă de catarama de monedă liant poate deține mai mult de pagina. 4. Fiecare buzunar are o clapa pentru a preveni monede de la care se încadrează. 5. Extrem de transparent foaie groasă de pagini cu robust și durabil, permițându-vă pentru a vedea clar sobrietate monedă în interior.Pachetul include. 1 * Moneda caz de afișare. 13 * Moneda liant foi. (Notă : colecție de Monede album nu include orice monede și alte accesorii).

Caracteristicile declarate

Produse conexe