.

.

4Pack ABC Alfabet Grafic + Numerele 1-100 + Forme + Culori Poster Set, Copilul de Învățare de Învățământ Postere de Clasă Grădiniță Decor de Perete de Artă (Laminat, 17 x 11inch)

4Pack ABC Alfabet Grafic + Numerele 1-100 + Forme + Culori Poster Set, Copilul de Învățare de Învățământ Postere de Clasă Grădiniță

RON 11.98

Suma
În stoc

【4 Pack de Învățare Preșcolară Postere】O mare de învățământ preșcolar consumabile pentru copii, include ABC Alfabet Diagramă , Numerele 1-100, Forme și Culori. 【Dublu Partea de PET Laminat】SUPKER homeschool postere realizate de 250 gsm carton, dublu partea acoperite cu înaltă calitate pentru animale de COMPANIE de film pentru un plus de durabilitate, rezistent la apa, rezistent la rupere și refolosibile, de asemenea, ar putea uscat poate fi ștearsă cu apa pe baza de markeri deci ai putea ilustra cu privire la conținutul de postere pentru o mai bună exprimare. 【Drăguț Da cadou de cunoaștere a copiilor. 【Largă de Aplicații】Aceste culori încântătoare învățământul preșcolar postere sunt foarte bune pentru meditații situații, grădinițe, educație on-line, de zi, studii, jucărie camere, dormitoare, și alte scenarii.Puteți afla oriunde.Acesta include tot ce ai nevoie pentru un solid de învățare devreme de a începe. 【Transport plat】Noi nu dăm afișe de învățare în tuburi, acestea vor fi plat ambalate și vin cu 10buc puncte de adeziv pentru gratuit.Se poate monta pe afișe de învățare cu aceste puncte de adeziv.Face experiența de învățare a copilului mai ușor folosind aceste homeschool, loc de joacă camera sau săli de clasă.

Caracteristicile declarate

Produse conexe