.

.

GLW 30W RGB Inundații LED Lumină de Control de la Distanță în aer liber, Peisaj de Iluminat rezistent la apa IP65 16 Culori Schimbare 4 Modul de Securitate Lumina pentru Gradina,Gazon,Curte (2 bucăți)

GLW 30W RGB Inundații LED Lumină de Control de la Distanță în aer liber, Peisaj de Iluminat rezistent la apa IP65 16 Culori Schimbare

RON 93.98

Suma
În stoc

☆Multi - Stil Funcția : RGB proiectoare cu plug include 16 culori diferite și 4 moduri selectate,strobe și plăci netede, și puteți ajusta luminozitatea.Este potrivit pentru interior și în aer liber, nunta, curte, pășuni, copaci și așa mai departe.Acest convenabil lumina reflectoarelor ar putea aminti de culoare și luminozitate pentru ultima dată setarea. ☆De Economisire a energiei : durata De viață poate ajunge cu 13.000 de h care economisesc mai mult de 80% din factura de energie comparativ cu becurile cu halogen. ☆Ușor pentru a Instala : Potrivit pentru AC 110 V securitate lumina.Nu este nevoie de cabluri, pur și simplu conectați-l în! 180°reglabil lampa corp, ușor de instalat pe tavan, de perete, de masă, etc. Se poate monta/închide în oriunde doriți. ☆De siguranță : Cu IP65 rating și factor de transmisie luminoasă ridicată, locuințe solide cu calificată material aluminiu și avansate din aluminiu chiuvete de căldură.Acest rgb proiector poate fi folosit indiferent de vreme.Vă rugăm să NU pune-l în apă în timp ce conectați cablul de alimentare. ☆După-vânzare de servicii : oferim 18 luni de garanție.Nu ezitați să luați legătura dacă aveți orice nemultumire cu privire la calitatea sau de instalare.Culoare : 30w-2 bucăți.

Caracteristicile declarate

Produse conexe