.

.

Greutate de Ridicare Bara Bara Anti-Alunecare Mâner din Oțel Solid, Sală de fitness Echipamente Fitness de Formare și Exercite Puterea de Antrenament Alegi Bar Olimpice de Echipamente Puterea de Formare ( Culoare : Negru , Dimensiune : 1155 cm )

Greutate de Ridicare Bara Bara Anti-Alunecare Mâner din Oțel Solid, Sală de fitness Echipamente Fitness de Formare și Exercite

RON 620.40

Suma
În stoc

【Specificațiile produsului】 : lungimea totală a stâlpului este de 115cm/45.28 cm, lungimea de umeraș este de 20cm/7.87 cm, și diametrul conductei este de 5cm/1.97 inch. 【Materiale de înaltă calitate】 : negru îngroșat și îngroșat conducta este robust și durabil.Suprafața este spălat cu înaltă calitate electrostatic anti-rugina pulverizare tehnologie, care are o bună funcție anti-rugina si durabilitate. 【Multi-poziție de formare】 : canotaj îndreptare prindere vă permite să vizați anumite zone și de a efectua precise de formare, potrivite pentru diferite exerciții. 【】 Produs Are : Mreana plat curl, mreana deadlifts, greutate de ridicare genuflexiuni, bara spate presare, mreana predispuse canotaj, culcat pe spate, piept de extindere și de alte exercita funcții, forjare biceps, muschii pieptului, deltoizii, muschii spatelui, muschii bratului, etc. 【Vă rugăm să rețineți】 : vă Rugăm să pune siguranța pe primul loc la toate ori.Serviciul nostru clienți este de-a lungul vieții, ne puteti contacta indiferent de când și unde.Prompte servicii client prietenos în 24 de ore.Noi vindem doar puterea de formare baruri.Transforma orice interior într-o cameră privată, sală de fitness, care vizează mai multe superioară a corpului si muschii de bază.* Culoare : Negru* Material : Metal* Dimensiune : 115 * 5 cm ( 45.28 * 1.97 inch )* Pachet : 1 * Puterea de Formare Baruri* Notă : 1. Noi vindem doar fitness mâner, noi nu vinde alte produse.2. Datorită fotografiere diferite instrumente, ușoară aberatiile cromatice pot să apară.Aceasta nu este o problemă de calitate, vă rugăm să consultați produsul real!3. Atunci când se măsoară manu aliat, eroarea este de 1-3mm, vă rugăm să consultați produsul real, vă rugăm să înțelegeți.4. Avem multe astfel de produse calde, vă rugăm să faceți clic pentru a intra în magazinul nostru, vă vom spune în stil unic și produse speciale.

Caracteristicile declarate

Produse conexe