.

.

sararui suport Pantofi Pantofi Dulapuri de uz Casnic Ușa de Stocare Ultra - Subțire 17Cm Organizator Pantofi Moderne Simplitate Shoerack Spațiu Mare din Lemn Masiv suport de Pantofi Shoe Rack Organizator (Culoare : C, Dimensiuni : 95x17x107cm)

sararui suport Pantofi Pantofi Dulapuri de uz Casnic Ușa de Stocare Ultra - Subțire 17Cm Organizator Pantofi Moderne Simplitate

RON 83.12

Suma
În stoc

Tipping dulap pantofi de intrare are o capacitate mare.Platforma de suport pantofi este suficient de spațioasă pentru a plasa obiecte mici la voi.Spre deosebire de închis și deschis ușa formularul nostru de basculare dulap pantofi pot fi plasate într-un spațiu îngust și ține-ți hol, departe de mizerie.Structura de cabinetul de pantofi este destul de stabil, repetabil demontare.Locul cabinetul de pantofi într-un uscat, loc răcoros.Șterge cu o cârpă uscată.Pantof dulap de depozitare este perfect pentru a compliment orice mobilier existente într-o cameră.Perfect pentru a pune în antreu, hol, camera de zi, sau veranda, oferă un elegant în căutarea în casa ta și economie de spațiu.Dacă vă confruntați cu orice problemă cu produsul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Este plăcerea noastră să vă ajute.Tip de element : suport de Pantofi Pachetul Inclus : 1 x Raft de Pantofi ( Pantofii nu sunt incluse)prompt : 1. Vă rugăm să verificați dimensiunea și culoarea inainte de a cumpara.2. Cu excepția Raft de Pantofi în fotografii de produs, nu există alte elemente sunt incluse.3. Vă rugăm să rețineți că diferite monitoare poate provoca o ușoară diferențele de culoare, vă rugăm să înțelegeți.4. Datorită măsurare manual, există o cantitate mică de eroare, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva problema cât mai curând posibil.6. Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.➤ În general vorbind, logistică sunt de obicei trimise în termen de 48 de ore, și timpul estimat de sosire este de 9 - 20 de zile.Mai MULTE OCAZII : La pantof turnul este potrivit pentru interior și outdoorcan.Acesta poate fi plasat în dulap,intrare,intrare, cameră de studiu, dormitor, camera pentru copii sau birou.De asemenea, poate pune în garaj, camera de depozitare antreu, chiar și grădină pentru a organiza dvs. de instrumente și alte obiecte.

Caracteristicile declarate

Produse conexe